Gazete Vatan Logo

Türkiye'de en güzel cilt hangi ünlü isme ait!

Türkiye'de en güzel cilt hangi ünlü isme ait!

Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway, Aquaporinler üzerindeki Nobel Ödüllü bir araştırmadan esinlenerek derinlemesine nemlenmeyi hedefleyen yeni cilt bakım serisi ARTISTRY Hydra-V™ Koleksiyonunu 2 Eylül’de Tarihi Ortaköy Hamamı Kethüda’da basının geniş katılımıyla sundu.

CİLDİNİZ SUYA DOYACAK

Derinlemesine nemlenme sağlayan özgün cilt bakım buluşu Su vücut için hayatidir, sağlık ve iyileştirme getiren bir yaşam gücüdür. cildimiz, parlak ve sağlıklı olmak, stres yaratan unsurlara karşı koymak için bol miktarda, dengeli suya ihtiyaç duyar. Yılın hangi mevsimi olursa olsun tüm ciltlerin nemlenmeye ihtiyacı vardır. Fakat araştırmalar tüm dünyada milyonlarca kişinin cilt dehidrasyonu sıkıntısı olduğunu göstermektedir. Bu sorun yirmili yaşlar gibi erken bir dönemde başlamaktadır.

Koleksiyon her cilt tipinde derinlemesine nemlenmeye odaklanmaktadır.

Cildin ihtiyacı olan nemlenme düzeyi ne olursa olsun ARTISTRY HYDRA-V Koleksiyonu her cilt tipi için özel hazırlanmış bir dizi formülle bu ihtiyaçlara cevap vermektedir. Bu seri 35 yaş altında olan ve henüz yaşlanma belirtilerinden endişelenmeyen ve etkili bir cilt bakımı ile ilgilenen genç kitle içindir.

Ferahlatır. Yeniler. Canlandırır

Haberin Devamı

ARTISTRY HYDRA-V Koleksiyonu cilt bariyerini yöneterek suyun ciltte tutulmasına yardım eder ve içinde nadir ve değerli bileşenler olan tescilli Hydra Complex ile çok güçlü bir duvar yaratır. Saf Norveç fiyort suyu cilt yüzeyine derinlemesine nemlendirme sağlarken, besin öğesi zengini Himalaya Pembe Kaya Mineralleri cildi yenileyerek su ulaşımının, depolanmasının ve tutulmasının geliştirilmesine yardım eder. Besleyici Hawaii Açai meyvesi, suyu hapsederek kalıcı nemlenme sağlar ve cildin nem bariyerinin güçlenmesini destekler.

* Kuru cilt ile dehidre cilt arasındaki farkın önemini vurgulayan Amway bilim adamları, kuru cildin genetik, kronik hastalık, yaşlanma ve diğer koşullar nedeniyle oluşan bir cilt tipi, dehidre cildin ise cildin en dış katmanlarının yeterli su alamamasından kaynaklanan bir cilt durumu olduğunu belirtmektedir.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE EN GÜZEL CİLT ONDA

Gecede geniş kapsamlı bir araştırmaya da yer verildi. Ipsos Araştırma şirketinin Avrupa'da yaptığı araştırmaya göre dünyadaki en güzel cilde sahip kadın Scarlet Johansson. Türkiye'de ise birincilik iki çocuk annesi ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'e ait. İşte lansmanda açıklanan o anket sonucu: