Gazete Vatan Logo

Turkcell'den atama açıklaması

Turkcell'den atama açıklaması

İlter Terzioğlu, Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.'de atama gerçekleşti. Şirketten yapılan açıklamada, Strateji Fonksiyonuna bağlı Uluslararası İşler Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan İlter Terzioğlu 26 Ekim (dün) itibarıyla Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan şöyle verildi:

"Şirketimizde Strateji Fonksiyonuna bağlı Uluslararası İşler Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan İlter Terzioğlu 26 Ekim 2015 itibarıyla Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır.

İlter Terzioğlu, 2003 yılında Turkcell'e İş Stratejileri, Regülasyon ve Risk Konsolidasyonu Bölüm Başkanı olarak katılmıştır. Nisan 2015 itibarı ile Strateji Fonksiyonuna bağlı Uluslararası İşler Grup Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Bu göreve atanmadan önce Uluslararası İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı Vekili, Stratejik Projeler Genel Müdür Yardımcılığı ve Şebeke Operasyonları Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. Terzioğlu, Turkcell'e katılmadan önce Show TV ve Superonline'da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. 1994 - 2002 yılları arasında Ericsson Türkiye A.Ş.'de çalışan Terzioğlu, 1998 yılından itibaren Ericsson Türkiye A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. İlter Terzioğlu İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nden mezun olmuştur".

Haberin Devamı