Anneler rahat bir mola verebilecek!

Öyle zamanlar oluyor ki, çocuğunuzu birkaç saatliğine bırakacak biri ya da bir yer olmadığı için hayatınız kaosa dönüşüveriyor. Oysa çocuğunuzdan ayrı vereceğiniz küçük bir mola bazen kariyeriniz, arkadaşlıklarınız bazen de psikolojiniz için bir kurtarıcı. İşte annelerin bu ihtiyacından yola çıkan Bedriye Hülya, çocuklar için kurduğu Muzipolarda imdada yetişiyor ve annelerin rahat bir nefes almasını sağlıyor.

B-Fit’leri kurarak Türkiye’de yüz binlerce kadının hayatına spor ve egzersizi sokan Bedriye Hülya, şimdi de Muzipo’larla çocukların hayatına da hareket katıyor. Muzipo’ları çocuklar için birer hareket üssü olarak tanımlayan Hülya, amacının her gelir grubundan çocuğu sporla tanıştırmak olduğunu anlatıyor: “Ülkemizde maalesef spor halen lüks olarak algılanıyor. Biz, Muzipo Kids olarak bu algıyı kırmak, her gelir grubundan çocuğun hareket edebileceği ve oyunlar oynayabileceği alanlar yaratmak istiyoruz. Burada amacımız, hareketi seven nesiller yetiştirmek, çocukları teknoloji bağımlılığından uzaklaştırıp kendi yaş gruplarıyla beraber sosyalleşmelerini sağlamak. Hareketi, oyunu ve eğitici hobileri erken yaştan itibaren hayatın bir parçası, yaşam tarzı haline getirmek nihai amacımız. Muzipo Kids 3-12 yaş hareket eğitimi, 2 yaş fiziksel aktivite destekli oyun grupları, 18-24 ay ebeveynli oyun grupları, atölye çalışmaları, temalı doğum günü partileri, özel gün kutlamaları ve yaz kulübü ile tam bir çocuk kulübü. Çocuklar 3-5 yaş için ‘Muzip Saatler’ programımıza haftanın her günü 4 saat olarak katılabilirler. “

Haberin Devamı

Anneler rahat bir mola verebilecek

Anneler için cazip hale getiren en önemli özelliği ise çocuklarını gün içinde iki saatliğine Muzipo’ya bırakabilmeleri. Sadece bıraktığınız saatin ücretini ödemeniz gereken bu uygulama acil durumlarda tam bir cankurtaran görevi üstleniyor. 2’şer saatlik bırakma “drop-in” programından isterseniz 3-6 aylık ya da yıllık olarak yararlanabiliyorsunuz. Saatlik drop hizmeti farklı illerde 30 TL’den başlıyor. Üyelik fiyatları da programların kaç saat sürdüğüne ve illere göre değişiyor.

Haberin Devamı

Bedriye Hülya, anne babaların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyerek, “Çocuğu Muzio’da eğlenip gelişimini sürdürürken, annelerin kendilerine zaman ayırabilmeleri, sosyalleşmeleri ve günlük işlerini yapabilmelerinin memnuniyeti de onlardan sıkça duyduğumuz birer avantaj. Henüz yakınına Muzipo açılmamış olan ebeveynler de bizi arayarak, ne zaman açılacağını soruyorlar.

Gelen talepleri karşılayabilmek için MuzipoKids’leri 3 yılda, 4 kentte, 18 merkeze ulaştırdık. Eylül ayından itibaren daha da büyümeye devam edeceğiz” diyor.

HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK

İstanbul, İzmir, Ankara ve Bodrum’da olmak üzere18 farklı mekanda bulunan Muzipo’lar haftanın her günü, Cumartesi ve Pazar da dahil olmak üzere saat 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yaz Kulübü ise haftanın 5 günü saat 5 günü 09:00- 17:00 arasında. Hafta sonları da her yaşa hareket, oyun ve atölye çalışmaları ile öğleden sonra yaş günü partileri düzenleniyor.

HAFTA SONU ROTASI

İstinyePark’ta çocukları soyut sanatın öncüleriyle tanıştırıyor

Haberin Devamı

Çocukların sanatçı ruhunu beslemek için “Güzel Sanatlar Parkı” konulu yaratıcı bir projeye imza atan İstinyePark, etkinliklerini “Yaz Atölyeleri”yle devam ettiriyor. Temmuz boyunca İstinyePark Cafe Nero önündeki alanda oluşturulan özel bölümde, 13:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Yaz Atölyesi’ne, 4-12 yaş grubu çocuklar katılabiliyor. Atölyede şekil ve renklerin de sanat olabileceğini keşfeden çocuklar, 20. yüzyıl soyut sanatının öncüleri Kandinsky, Mondrian ve Calder’i tanıma fırsatı buluyor. Bugüne kadar Güzel Sanatlar Parkı’na 6 binden fazla çocuk katıldı. Ağustos ayında ise pop art temsilcisi sanatçılardan ilham alan “Yaz Atölyesi” gerçekleştirilecek.

DİĞER YENİ YAZILAR