Gazete Vatan Logo

Türk Telekom ile Pttcell 1 milyon aboneye ulaşacak

Türk Telekom ve PTT, Pttcell’deki işbirliklerini 2022 yılına kadar uzattı. Türk Telekom’un şebeke ve teknik altyapı sağladığı Pttcell’in böylece 1 milyon kullanıcı sayısına ulaşılması hedefleniyor

Türk Telekom ile Pttcell 1 milyon aboneye ulaşacak

Türk Telekom ve PTT, Pttcell işbirliğini 5 yıl daha uzattı. Böylece Türk Telekom, PTT’nin ‘Pttcell’ markasının mobil iletişim hizmetlerinin şebeke ve teknik altyapısını 2022’ye kadar sağlamaya devam edecek. PTT A.Ş.’nin yaklaşık 2 bin noktasından sunulacak olan Pttcell abonelik hizmetleri, Türkiye’nin her köşesindeki kullanıcılara, Türk Telekom’un mobil şebekesi ve alt yapısı ile ulaştırılacak. İş birliği kapsamında 1 milyon Pttcell kullanıcısına ulaşılması hedefleniyor.

Birlikte çok güçlüyüz

Pttcell işbirliği imza töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türk Telekom ve PTT arasında birçok iş birliği fırsatı oluştuğunu belirtti. PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Türkiye’nin en köklü iki markası olarak yaptıkları güç birliği ile daha iyi hizmet sunduklarını belirterek, “Birlikte çok daha güçlüyüz” dedi.

Gerçekleştirilen işbirliğiyle her iki markanın da büyük bir faydaya imza attığını ve sundukları hizmeti daha da geniş kitlelere ulaştıracaklarını kaydeden Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany de “Pttcell bizim en stratejik mobil sanal şebeke operatörü markalarımızdan biri haline geldi. PTT ile güçlerimizi birleştirerek Pttcell abonelerine çok fayda sunduk” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sahurda 10 GB internet

PTTCELL işbirliğinin uzatılmasının yanı sıra Pttcell müşterilerine sunulan içerikler de yenilendi. Pttcell, 6GB’a kadar mobil data seçeneklerine sahip “Yeni Dünya Tarifeleri” sunacak. Ayrıca Ramazan ayına özel olarak tüm Pttcell müşterilerine sahurda geçerli 10GB internet hediye edilecek.