Gazete Vatan Logo

Türk Telekom'dan 'saldırı' açıklaması

Türk Telekom'dan 'saldırı' açıklaması

Türk Telekom, iletişim hatlarına yönelik saldırı gerçekleştirileceği ihbarına ilişkin, "Türk Telekom olarak tüm imkanlarımız ve ekiplerimizle görevimizin başında olduğumuzu bildirir, Türkiye’nin iletişimini 7/24 kesintisiz bir şekilde sağladığımızı ve sağlamaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" açıklamasını yaptı.

Türk Telekom'dan, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca iletişim hatlarına yönelik saldırı düzenleneceği ihbarı üzerine yapılan açıklamada, bugün bir siber saldırı şüphesi üzerine Gayrettepe Genel Müdürlük ve İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü binalarında emniyet güçlerince kontrol çalışmaları gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Türk Telekom olarak, yaşanan darbe girişiminin ilk anlarından itibaren demokrasiye sahip çıkarak, her koşulda devletimizin ve milletimizin yanında yer almaya devam ediyoruz. Yaşanan tüm zorluklara rağmen ekiplerimizin üstün gayretiyle, Türkiye'nin iletişim omurgasını 7/24 kesintisiz bir şekilde ayakta tutuyoruz.Türk Telekom olarak, tüm imkanlarımız ve ekiplerimizle görevimizin başında olduğumuzu bildirir, Türkiye'nin iletişimini 7/24 kesintisiz bir şekilde sağladığımızı ve sağlamaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Haberin Devamı