Gazete Vatan Logo

Türk kadınına Angelina Jolie formülü!

Angelina Jolie ve Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Micro Plus uygulamasını Türkiye’ye getiren Sema Arabacıoğlu, serüvenini anlattı.

Türk kadınına Angelina Jolie formülü!

Demi Moore, Angelina Jolie ve Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Micro Plus uygulamasını Türkiye’ye getiren Sema Arabacıoğlu, serüvenini anlattı.

Aristo Estetik’in sahibi Sema Arabacıoğlu, Türk kadının güzelliğine düşkün olduğunu söylüyor. Arabacıoğlu, kendi hikayesini, mucizevi dediği Micro Plus uygulamasını ve estetikte nerede olduğumuzu anlattı

Demi Moore, Angelina Jolie ve Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Micro Plus uygulamasını Türkiye’ye getiren Sema Arabacıoğlu, serüvenini anlattı.

Aristo Estetik nasıl hayata geçti?

Dil eğitimi için İngiltere’ye gittiğimde beslenme bozukluğundan 25 kilo aldım. O dönemde rahmetli Lady Diana’nın uygulattığı bir sistemle tanıştım. Bir taraftan diyet yaptım, diğer taraftan vücudun sarkmaması için sıkılaştırmayı ve selüliti gideren bir yöntem uygulattım. Kilo verdim ve sıkı bir vücuda sahip oldum. Aristo Estetiği kurma ve yaşadıklarımı benim gibi kilo problemi olanlara aktarma isteğim bu sayede başladı.

Kaç yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyorsunuz?

Haberin Devamı

19 yıldır İstanbul Etiler’de hizmet vermekteyiz. Son dönemde en çok konuşulan Micro Plus ile vücut sıkılaştırma; selülit tedavisi ve tek seanstaki yüz gençleştirme günümüzde çalışan beyler ve bayanlar için kalıcı sonuçlar vermektedir.

Micro Plus ne gibi etkiler gösteriyor?

Yüz gençleştirme işlemiyle tek seansta yüzün yarısına uygulanarak iki yanak arasındaki fark net bir şekilde görülebiliyor. Sonrasında 12 seans da programı tamamlıyoruz. Uygulanan 12 seans içerisinde cilt sarkmasını tedavi eder. Cildin toparlanmasına ve sıkılaşmasına yardımcı olarak gençleşmeyi sağlamaktadır. 6 hafta içinde 8 ile 12 yaş gençleşme etkisi ortaya çıkıyor. Benzer etkiler kol, karın, basen ve bacaklar gibi diğer bölgelerinde de görülmektedir. En etkileyici yanı ise acının çok az olması ve 75 saat spor yaptırarak kasları güçlendirmesi sıkılaştırması ve beden daralmasıdır.

Türkiye estetikte nerede sizce?

Türkiye’deki estetik uygulamaların dünyadan farkı yoktur. Sektördeki birçok arkadaşımız, dostumuzun son teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedir. Her yıl dünyadaki güzellik ve estetik fuarlarına katılmaktayız. Yeni bakım ve uygulama yöntemleri anında tatbikedilmektedir. Dünyadan eksiğimiz yok fazlamız var. Mesela Mikro Plus cihazımızın ve uygulamalarının dünyanın çeşitli merkezlerin detercih edilmeye başlaması ülkemizin bu sektördeki gelişimine en güzel örneğidir.

Haberin Devamı

Uygulama nasıl gerçekleşiyor?

Micro Plus etkileri gözle görülür bir sistem ve son derece özenle tatbik edilmesi gerekiyor. Merkezimize gelen tüm danışanlarımıza önce check-up yapıp, mevcut sağlık durumlarından haberdar oluyoruz. Sonrasında engel bir durumu yoksa ve uygulamanın faydalı olacağını tespit edersek Micro Plus’la güzelleşme yoluna çıkıyoruz. Doktorumuzla birlikte kişinin bedenindeki problemli bölgeleri tespit ediyor ve uygulanacak programı belirliyoruz. 1. Seans, 6. seans ve 12. seanslarda düzenli olarak çekiyor ve değişimlerine tanıklık etmelerini, farkında olmalarını sağlıyoruz.

Haberin Devamı