Gazete Vatan Logo

Türk bayrağını indirmeye kalktı, polis vurdu!

Gaziosmanpaşa'da Küçükköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yanındaki tıp merkezindeki Türk bayrağını indirmeye kalkışan bir kişi polis tarafından vurularak direkten indirildi.

Türk bayrağını indirmeye kalktı, polis vurdu!

Gaziosmanpaşa Küçükköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yan tarafında bulunan tıp merkezindeki Türk bayrağını indirmeye kalkışan bir kişi, polis tarafından vurularak direkten indirildi. Vatandaşların ağır yaralanan kişiyi linç girişiminde bulundukları öğrenildi.

Öğle saatlerinde Küçükköy'de yaşanan olayda A.O.isimli şahıs, önce Küçükköy'de özel bir hastanenin bahçesine gelerek burada asılı Türk bayrağını indirdi. Daha sonra Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen zanlı, bu kez de buradaki burada asılı bayrakları hedef aldı. Asılı bayraklardan ilkini indiren zanlı, ikincisini indirmek isterken polis tarafından engellendi. Zanlı A. O., kelepçe takılarak, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAYMAKAM VEKİLİNDEN AÇIKLAMA
Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ali Uslanmaz, “Saat 12.00 sıralarında Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünün yanında bulunan bir özel hastanenin bayrak direğinde bölücü sloganlar atan şahıs, Türk bayrağını indiriyor. Daha sonra da İlçe Emniyet Müdürlüğüne geliyor, sloganlara devam ediyor. Görevliler ikaz ediyorlar. Elindeki bıçakla bir bayrağı indiriyor ancak diğerine müdahale edince arkadaşlar, güvenlik görevlileri etkisiz hale getiriyorlar. Kişi yaralı, şu anda hastanede" diye konuştu.
BAYRAK VİNÇLE TEKRAR ASILDI
Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Emniyet Müdürlüğü güvenlik şeridiyle kapatıldı. Ardından emniyetin önünde indirilen Türk Bayrağı vinç yardımıyla tekrar asıldı.

Haberin Devamı