Gazete Vatan Logo

Türk askerleri İkinci Dünya Savaşı’nda

İkinci Dünya Savaşı yeniden başlıyor!

Dünya tarihi bir kez daha kahraman askerlerin destanlarını yazacak. İkinci Dünya Savaşı’na bu defa Türk askerleri de dâhil oluyor. Kendi cephelerinde, kendi silah arkadaşları ile kendi destanlarını yazacaklar ve tarih sahnesinin en görkemli mücadelelerini verecekler.

Çin ve Avrupa ‘da yüz binlerce oyuncuya MMOFPS zevkini yaşatan ve 2012 yılının en hızlı yükselen oyunlarından olan Army Rage, Jave9 İnteraktif ve Yacuba Games işbirliğiyle Türkçe sürümü ile Türkiye sunucularında 17 Nisan’dan itibaren hizmet vermeye hazırlanıyor.

İkinci Dünya Savaşı temalı bir shooter olan oyun gerçekçi görselleri ve bire bir gerçek donanım, silah ve araçlardan modellenen cephaneliği ve hangarı ile savaşı tüm heyecanı, tüm hareketliliği ile size getiriyor.

Oyun İkinci Dünya Savaşı’nda karşı karşıya gelen Müttefik devletler ile Mihver Devletleri arasında yaşanan çarpışmaları konu alıyor. Army Rage ‘in haritaları da son derece gerçekçi ve dönemin ve savaşın atmosferini yansıtacak şekilde tasarlanmış. Bombardımanlardan harabeye dönmüş binalar, amansız sokak çatışmaları, ele geçirilmesi hayati önem taşıyan kasabalar ve İkinci Dünya Savaşı’nın gerçek savaş araçları oyunda sizi bekliyor. Tankınıza atlayıp ya da hava bombardımanı desteği çağırıp düşmanlarınıza korkulu dakikalar yaşatın!

Haberin Devamı

Benzer oyunlardan öne çıkan çarpıcı bir özellik olarak Army Rage ‘de kendi savaş stilinizi oluşturabilmeniz için 4 farklı sınıf mevcut. Bu sınıflardan dilediğinizi seçip arkadaşlarınızla gerçek bir askeri düzen halinde kusursuz bir savaş taktiği geliştirebilirsiniz. Keskin nişancı, komando, destek ve teknisyen sınıflarından her birinin ilerleyen seviyelerde kullanabilecekleri kendine has özellikleri ve kişiselleştirilebilir yetenekleri mevcut.

Oyunun yapımcı firması olan Tuyasoft’un kendi geliştirdiği görsel oyun motoru olan Origo Engine’i kullanan Army Rage ’in Türkiye yayıncılığını Yacuba Games ve Jave9 birlikte üstlendi.

Army Rage ’e hazırlanmaya ‘Cephe Gerisi’ nde başlayın.

Yayıncılar sıra dışı bir hamle ile oyun açılana kadar sabırsız oyuncuları biraz olsun sakinleştirmek ve bekleyişe biraz daha heyecan katmak için Army Rage ile aynı temaya sahip tarayıcı tabanlı bir strateji oyunu hazırladılar. www.cephegerisi.com adresinden facebook hesabınızla saniyeler içinde katılabileceğiniz bu mini oyun sayesinde eğlenceye biran önce katılabilir ve her gün birkaç dakikanızı ayırarak Army Rage açılışında çok işinize yarayacak ödüller kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

17 Nisan, Çarşamba günü Türkiye macerasına başlayacak Army Rage Türkiye ile ilgili tüm gelişmeleri sosyal medya üzerinden facebook.com/armyragecomtr ve twitter.com/armyragecomtr sayfalarından ve resmi sitesi olan www.armyrage.com.tr ‘den takip edebilirsiniz.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Mobilecraft''tan dünya çapında başarı !