Gazete Vatan Logo

Turabi oyuncu oluyor!

Turabi oyuncu oluyor!

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir’in paylaştıkları ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele’nin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dahil olan başarılı isim Turabi Çamkıran bundan böyle, “Kertenkele” dizisinde “Kara Kemal” karakterine hayat verecek.

BIÇKIN DELİKANLI TURABİ

Dizide, meczup hoca Azmi Bulut’un oğlu rolünde ekranda yer alacak olan genç yetenek, cezaevinden yeni çıkmış, mahallenin bıçkın delikanlısını canlandıracak. Kimseden korkup çekinmeyen, ama babası höt dediğinde kediye dönen “Kara Kemal” adlı renkli ve komik bir karaktere hayat verecek olan Turabi, atarlı giderli, haksızlığa dayanamayan rolüyle, kahkaha tufanının aralıksız devam edeceği yeni bölümde, yer aldığı sahneleri ve diyaloglarıyla tam bir eğlence fırtınası estirecek.

Turabi oyuncu oluyor “Gerçek hayatta “baba” diye hitap ettiğim Selahattin Taşdöğen’in dizide babam rolünde olması beni çok mutlu etti” diyen Turabi Çamkıran, Kertenkele dizisi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı; Turabi oyuncu oluyor

Haberin Devamı

"KENDİMİ ÇOK ŞANSLI GÖRÜYORUM"

“Sert bir karakteri canlandırarak komedi oynamak benim için büyük bir şans. Kara Kemal karakteriyle seyirciyi hem eğlendirip hem de güldüreceğim. Bu rolü oynayacağım için, kendimi çok şanslı görüyorum. Canlandıracağım karakterin babasına olan düşkünlüğü, herkesi koruyor olması ve geri vitesinin olmaması tam olarak beni anlatıyor. Herkes tarafından sevilen, böyle güzel bir projenin içinde olmayı diziyi ilk seyrettiğim günden beri arzu etmiştim. İlk defa bir dizide yer alıyorum, fakat birbirinden usta oyuncularla beraber çalışmak bana ayrı bir güven duygusu veriyor. Böyle, muazzam bir oyuncu kadrosu olan güzel bir ekiple, harika bir projede olmaktan dolayı, çok mutluyum.”