Gazete Vatan Logo
Magazin Turabi Çamkıran kimdir?

Turabi Çamkıran kimdir?

Turabi Çamkıran ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk olacak. Kanal D ekranlarının yıllardır Cuma akşamları vazgeçilmez programı haline gelen Beyaz Show'da Turabi Çamkıran'ın sergileyeceği performans merak ediliyor. Peki Turabi Çamkıran kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...

Turabi Çamkıran kimdir?

Beyaz Show yine bomba gibi bir programla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Suzan Kardeş, Saba Tümer, Turabi Çamkıran, Furkan Palalı, Kolpa ve Ece Seçkin konuk oluyor.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğmuştur. Çocukluğu Mersin’de geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu.

Turabi, Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı. Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland’da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.

Haberin Devamı

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder Misin ?” dans Yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve eser yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. Türkiye’de birçok ünlü sanatçı ile klip ve konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda sektörün önde gelen firmalarının düzenlediği turne ve organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

Geçen yıl Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Turabi Çamkıran seyirci oyları ile birinci olup büyük ödülün sahibi olmuştur.