Gazete Vatan Logo
Magazin Tüp bebek düşünen evli çiftlere avantajlı bebek sigortası

Tüp bebek düşünen evli çiftlere avantajlı bebek sigortası

Liv Hospital ve Demir Hayat’ın işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘El Bebek Tüp Bebek’ projesi, 18-38 yaş arasında olan evli çiftleri çocuk sahibi yaptırmayı ve doğum sonrasında da bebek ile ailesi için ömür boyu sürecek avantajlar sunmayı hedefliyor.

Tüp bebek düşünen evli çiftlere  avantajlı bebek sigortası

Liv Hospital ve Demir Hayat Sigorta tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olmayı düşleyen evli çiftelere özel, yeni bir sağlık sigortası geliştirdi. “El Bebek Tüp Bebek Sigortası” isimli sigorta sayesinde, bebek sahibi olamayan evli çiftlere çok denemeli tüp bebek tedavisinde yüzde 50 geri ödeme garantisi veriliyor. Ayrıca çifte, gebelik süresince ve doğum sonrasında bebek ve ailesi için ömür boyu sürecek avantajlar sunuluyor.


Hem ‘Tek Denemeli’ hem de ‘Çok Denemeli’ planda isteğe bağlı olarak ek prim ile ‘Hamilelik Takip Paketi’ de alınabiliyor. Hamilelik takip paketi özellikle anne ve bebek için çok önemli. Çünkü bu ek teminat sayesinde tedavinin başarılı olması halinde gebelik süresince anne ve bebek için yapılması gerekli olan tüm ölçüm, muayene ve tetkikleri poliçe kapsamı içine almış oluyorsunuz. Özetle bu ürün tüp bebek tedavisinin yanı sıra gebelik süresince ve doğum sonrasında bebek ve aileye avantajlar sunan bir güvence konumunda. El Bebek Tüp Bebek Sigorta’sı kapsamında doğacak bebekler “Liv Bebek” olarak isimlendiriliyor. Liv Bebekler ve aileleri bu sayede bazı özel hizmet ve indirimlerden yararlanabiliyor. Örneğin Demir Hayat Sigorta tarafından Liv bebeklere, ilk taksiti Liv Hospital tarafından ödenecek olan “Bebeğimin Geleceği Güvende” birikimli hayat sigortası yapılıyor. Bebeğin sağlığı ve doğru beslenmesi için anneye hastane tarafından danışmanlık hizmeti, indirimli diyetisyen hizmeti veriliyor. Yine bebeğin ilk kontrol muayenesi ücretsiz olarak yapılıyor ve bebek doğum sonrası evde hemşire tarafından ziyaret edilerek kontrol ediliyor. Liv Bebek için sünnet dâhil ömür boyu tüm sağlık hizmetlerinde Liv Hospital tarafından indirim imkânı sağlanıyor. Ayrıca anne ve babaya bir defa ücretsiz diş muayenesi, kemik yoğunluğu ölçümü yapılarak, checkup için de indirim yapılıyor.

Haberin Devamı