Gazete Vatan Logo

Tuncer Ustael'in sırrı çözüldü!

Müge Anlı'ya damga vuran Palu ailesinin sapkın damadı Tuncer Ustael'in, rahmetli Melek adına kendi elleriyle yazdığı dilekçe ortalığı karıştırdı. Öte yandan Palu ailesiyle ilgili yayın yasağı geldi.

Tuncer Ustael'in sırrı çözüldü!

Müge Anlı'da bugün Tuncer Ustael'in bütün foyası meydana çıktı. Dünyanın konuştuğu Palu ailesi hikayesinin ana karakterini Tuncer Ustael hakkındaki gerçeği Müge Anlı canlı yayında ortaya çıkardı. Meryem Tahnal ölmeden önce Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek Tahnal ailesi hakkında şikayette bulundu. Müge Anlı'nın şüphesine göre bu şikayet, Tuncer Ustael tarafından zorla yaptırıldı. Anlı, şüphesinin doğruluğunu canlı yayında gösterdiği tüm dilekçelerle ispatladı. İşte Müge Anlı'nın gözünden kaçmayan detaylar ve öldürülen Meryem Tahnal'ın dilekçesinde yazanlar.

Müge Anlı Tuncer Ustael olayındaki sırrı çözdü! Meryem Tahnal'ın öldürülmeden önce zorla verdirildiği dilekçe ile diğer dilekçeleri karşılaştırdı ve gerçek ortaya çıktı.

"YALAN DESENE HADİ!"

Tuncer Ustael'e dönen Müge Anlı ''Adımın Müge olduğu kadar eminim Meryem'e bu mektubu sen yazdırdın. Arzuhalciye Meryem'le birlikte gidip, mektup yazdırmışsınız. Arzuhalciyle de konuştum doğruladı.Yalan desene hadi" dedi.

GERÇEK MÜGE ANLI'NIN GÖZÜNDEN KAÇMADI!

Haberin Devamı

Müge Anlı, Meryem'in ölen eşi hakkında Kocaeli Savcılığı'na başvurduğu şikayet dilekçesindeki yazılar ve cümlelerin Tuncer Ustael'e ait olduğunu ortaya çıkardı.

İŞTE ÖLDÜRÜLEN MERYEM TAHNAL'IN DİLEKÇESİNDE YAZILANLAR

'Ölen kocamla organ mafyası için çalışıyorduk, gariban kişileri elde edip tenha yerlere götürüyorduk. Burada eşim Ahmet, yeğenim Emrah, Uğur, Emel ve teyzem Emine Tahnal, dayım Yusuf organlarını bunların tenha yerlerde alıp; Orhan, Ali, Gamze isimli kişilere satıyordu.

"BENİM YANIMDA BİR KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRDÜLER"

Hatta benim yanımda bir kişi öldürdüler, organlarını alıp cesetini çöp konteynerine attılar. Ben ailemin yanındayken bana gelip uyuşturucu haplar, cinsel haplar, birtakım iğneler veriyorlardı. Kendim kullanmamı ve aileme de kullandırmamı istiyorlardı. Ben de geceleri iğneyle; kardeşim İsa, Fatih annem ile kız kardeşim Melek'e bunları yapıyordum. Yemeklerine de uyuşturucu haplar koyuyordum. Bunları yapmamı yukarıdaki kişiler istiyordu. (Yani Tahnalı Ailesi)''

Haberin Devamı

Mektubun okunması ardından Tuncer Ustael, ''Kesinlikle ben yazmadım'' diye iddia etse de Müge Anlı kendisinin el yazısını ekranlar önünde gösterdi.

Tuncer Ustael "Ben 10 yıldan beri o kadar evraklar verdim. Ben madem suçluyum neden 10 yıldan beri gelip almadılar. Ben canlı yayında Cumhuriyet Başsavcısı'na sesleniyorum. Beni gelin alın, beni İzmit'e çağırın. Ben adaletten kaçmıyorum. Bana olan suçlamalarınız nedeniyle hepiniz utanacaksınız. Sizinle görüşeceğiz." dedi.

Bu sırada dilekçe mektubu okunurken, Palu Ailesi'nin evine Kocaeli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri geldi ve gözaltı kararı çıktı. Meryem ve Melike'nin cinayeti, adı geçen çocukların cinsel istismar suçlarıyla ilgili Palu Ailesi'ne soruşturma açıldı.

Palu Ailesi'ni etkisine aldığı iddia edilen Tuncer Ustael ve karısı da canlı yayında gözaltına alındı. Polisler Tuncer ve Emine Ustael'i yayından çıkararak kelepçeleyip, Bakırköy Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolüne götürdü.

CUMHURİYET SAVCILIĞI AÇIKLAMA YAPTI
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Palu ailesinin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yazılı açıklamada bulundu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan açıklama şöyle:
"Kayıp olduğu iddia edilen Meryem Tanhal'ın 2008 yılı Kasım ayında Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat ederek 'eşi Ahmet T. ve eşinin akrabaları olan E.T., E. T., H.T., U. T. ve Y.Ş. isimli kişilerin kendisini uyuşturucu haplar ve iğnelerle etkisiz hale getirip başka kişilere pazarladıkları, organ ticareti yaptıkları, kendisinin bu duruma dayanamayarak küçük kızı Melike'yi de alarak Körfez'de yaşayan ailesinin yanına taşındığı, eşi olan Ahmet T.'nin kendisini İstanbul'a geri götürmek için Körfez'e geldiği, bu esnada babası olan Harun P. ile eşi Ahmet T. arasında kavga çıktığı ve babasının eşini öldürdüğü, bu olay üzerine eşinin ailesinin kendisini tehdit etmesi sebebiyle eniştesi Tuncer U.'ya ait bir aracın içerisinde ailece yaşamaya başladıkları' iddiasıyla şikayetçi olması üzerine Körfez Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı, soruşturma kapsamında, müşteki Meryem Tanhal'ın ağabeyi İsa P.'nin de 2008 yılının Aralık ayında Körfez Cumhuriyet Başsavcılığına 'Eniştesi Tuncay U.'nun aracında yaşadıkları dönemde bir gece saat 02.00 sularında kız kardeşi Meryem Tanhal'ın arabada olmadığını, öldürülen Ahmet T.'nin ailesinin kız kardeşini kaçırdığını' beyan ederek şikayetçi olduğu, kayıp Meryem'in annesi Hava P.'nin ilk ifadesinde, 'Kızı Meryem'in ölen eşinin ailesine bilgi sızdırdığı iddiasıyla damadı Tuncer U. tarafından yemek verilmeyerek ve darp edilerek cezalandırıldığını, bu nedenle kızının hastalandığını ve arabanın içerisinde vefat ettiğini' beyan ettiği, ancak daha sonra alınan ifadesinde 'Kızı Meryem'in kaybolduğunu, torunu Melike'nin ise annesinin kaybolmasından bir yıl sonra içine cin girdiği gerekçesiyle damadı Tuncer U. tarafından ispirto ve sirke içirilerek öldürüldüğünü, Sakarya ili Kuşça köyüne gömüldüğünü' belirttiği, küçük Melike ile ilgili soruşturmanın ayrılarak Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildiği, kayıp Meryem hakkında yürütülen soruşturmanın delil elde edilememesi sebebiyle 2014 yılında takipsizlik kararıyla sonuçlandırıldığı anlaşılmıştır."
Yapılan kazı çalışmalarından bir sonuç alınamadığı ifade edilerek, şu açıklamada bulunuldu:
"Kayıp Meryem'in 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' isimli programda gündeme gelmesi üzerine bir izleyicinin kayıp Meryem'in ailesiyle eniştesinin aracında kaldığı dönemde, Meryem'i bir ağaca bağlanmış şekilde gördüğünü belirtmesi sebebiyle Körfez Cumhuriyet Başsavcılığımızca takipsizlik kararı kaldırılarak yeniden soruşturma başlatılmıştır. Televizyon programındaki beyanlar delil kabul edilerek 9 Ocak 2019 tarihinde kasten adam öldürme ve bu suça yardım suçlarından şüpheliler Emine U., Harun P., Ayşe P., İsa P., Hava P., Fatih P. ile kasten adam öldürme ve cinsel istismar suçlarından şüpheli Tuncer U. gözaltına alınmıştır. Kayıp Meryem'in cesedinin bulunabileceği yerlerde yapılan kazı çalışmalarından sonuç alınamamıştır."
YAYIN YASAĞI GELDİ

Haberin Devamı

Başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgili Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla yayın yasağı getirildi.

Haberin Devamı