Gazete Vatan Logo
Magazin Tuncer beni kıro buldu

Tuncer beni kıro buldu

Şiddet gördüğünü iddia ederek eşi Tuncer Öztarhan'a boşanma davası açan Ece Erken yakın dostlarına yakınıyormuş: Her fırsatta 'Çevren kıro dolu' dedi, ailesine yakıştırmadı...

Geçen yıl eylül ayında Swissotel'de görkemli bir tören ile evlenen Ece Erken geçen hafta eşi Tuncer Öztarhan'a boşanma davası açmıştı.Günaydın'ın haberine göre şiddet gördüğünü iddia eden ve yüklü bir tazminat talebinde bulunan Erken'in boşanma dilekçesi gündeme bomba gibi düşerken, ikilinin yakın çevresi de ortaya türlü iddialar atıyor.

Bunlardan biri ünlü sunucunun evlenmeden önce de Öztarhan tarafından birkaç kez tartaklandığı ancak şikayetçi olmadığını yönünde. Bir diğeri ise Öztarhan'ın Ece Erken'e evlenmeden önce bazı şartlar getirdiği. En başta da ünlü sunucunun evlendikten sonra çalışmaması şartının yer aldığı öne sürülüyor.

PARA KUAFÖRÜME YETMİYOR!

Hatta iddialara göre, muhasebecisine eşinin hesabına her ay 3 bin YTL para aktarılması konusunda talimat veren Öztarhan'a sinirlenen Erken, çalışmak istediğini söyleyince ikili arasında tartışma yaşanmış.

Erken yakın dostlarına, "3 bin YTL ile nasıl hayatımı sürdürürüm? Üzerime kıyafet alamıyorum. Bu para kuaförüme bile yetmiyor" diye dert yanıyormuş. Öztarhan'ın ayrıca Ece Erken'e cip sözü verdiği ve Erken'in kendi Chrysler marka spor otomobilini satıp bunun parasıyla annesine yeni otomobil aldığı da konuşuluyor. Ancak Öztarhan eşine cip satın almaktansa, şirketinin üzerine kayıtlı olan Porche'sini eşine tahsis etmiş.

Bir başka iddia da Öztarhan'ın evlenmeden önce 7 sene birliktelik yaşadığı Ece Erken ve çevresini kendi ailesine yakıştırmadığı yönünde. Ece Erken'in bir dostuna, "Tuncer evlendiğimiz günden beri beni ve etrafımdaki arkadaşlarımı beğenmedi.

Her fırsatta bana arkadaş çevremin kıro olduğunu ve kültürsüz, boş insanlardan oluştuğunu söyleyip onlarla görüşmemi yasaklıyor. Beni ve çevremi ailesine yakıştırmıyor" diyerek dert yandığı söylenenler arasında.


Haberin Devamı