Yaz, aşk ve kadınlar…

Acaba yaşanacak bütün aşklar, kadınları mutlu edecek midir? Yaşamadan ya da yaşanmış kadın hikayelerini okumadan bilemezsiniz.

Ben bu yaz, kimseye söz vermiyorum.

Ya önünüzde yaşanacak bir yazınız daha var mı yok mu bilmiyorsanız? Hayat size bir oyun oynamış ve sağlığınızla tehdit etmişse sizi? Bir genç kızın tuttuğu günlükten kocaman bir hayat hikayesi çıkacağını, o günlüğü yayınevine getiren annesinden başka kimse bilmiyordu. Kırmızı Rujlu Kız, Fisun’un annesi Saliç Hanım’ın fikri…Nuray Güvendi Azeri, ona bu işte yardımcı olmuş.

Destek Yayınları 222 syf, 17TL

Olası heyecanlar ve heyecanlı olasılıklar…

Hayat, bazen bir yol çizer insanlara Bir hikayenin içine düşer, karşısındakiyle yaşayacağı bir yazı daha var mıdır, bilmez… Kendi Yaşamın Gibi Buyur Çekinme, Sibel Baykam’ın ilk romanı. Bu bir erkek romanı ama kadının hikayesini anlatıyor. Adamın başına ne geleceğini merak etmekten çok kadına odaklanıyorsunuz. İşin içine hem kadını hem erkeği sokan; aşkı, yenilgileri, zaferleri bir bütün olarak aynı hikayenin içinde anlatan bir eser bu.

Haberin Devamı

Piramit Yayıncılık 199 syf, 12TL

O, günümüzün Marilyn Monroe’su...

Taylor Swift deyince aklınıza bugüne kadar aldığı 10 Grammy Ödülü ve 10 Amerikan Müzik Ödülü gelmiyordur kuşkusuz.. Ama siz onun güzel gözlerini, Marilyn Monroe’yu andıran muhteşem sarı saçlarını ve birbirinden güzel American Country tarzı şarkılarını biliyorsunuzdur. İşte Tay, Swift hakkındaki tüm soruların cevaplarını veren ve şahane başarı öyküsünü anlatan Jill Parker’ın biyografik çalışması. Kitabın en güzel yanı, roman tadındaki üslubu.

Martı Yayınları 208 syf, 15TL

Yerli ve acayip bir Külkedisi romanı…

Bir kadın hayal edin; şişman, bakımsız, hatta çirkin…Ve aşık.. Aşkını ancak uzaktan yaşayabilen biri. Başından geçen hoş ve güzel ayrıntılar, farklı sebeple sonucunda; bakımlı, güzel, havalı, genç bir kadına dönüşüyor. Hikaye, yerli film gibi değil mi? İnanın, kitabı okuduğunuzda da aynı tadı alacaksınız. Türk Lokumu adlı kitabının girişinde “Her kadın yıldızdır. Ve parlamak için bir şansı hak eder” diyen Selin Deniz Laçin, yaşadıklarını tatlı bir üslupla sunuyor.

Haberin Devamı

İnkılap Kitabevi, 263 syf, 19TL

DİĞER YENİ YAZILAR