Okumak sonsuz bir serüvendir

Bir bayramı daha geride bıraktık. Bayram, adı gibi bir süre… Kitap okumak da insana bayram yaşatır, mutlu eder…

Bir vampirin heyecan veren hikayesi

Vampirler, her zaman merak edildi… İnsan, bilmediğinden daha çok korkar. Bu iş de bilinmeyen bir şey olduğu için olsa gerek Bram Stoker’in çok ilgisini çekmiş olacak ki tam yedi yıl uğraşmış Dracula’yı yazmak için. Gerilim türünün en büyük eseridir bu kitap. İster sevin ister sevmeyin; inanın, inanmayın ama kitabı keyifle okuyacaksınız çünkü yazar en ince ayrıntıyı bile düşünmüş. O kadar ki bugüne kadar daha iyisi yazılmadı bu türün. Biraz korkarak ama en çok da merak ederek ve bir süre sonra bu iki duyguya da alışarak okuyacaksınız Dracula’yı…
“İrlandalı yazar Bram Stoker’ın üzerinde yedi yıl çalışıp 1897 yılında yayımladığı Dracula, gerilim ve korku edebiyatında bir başyapıttır. Roman, İngiliz avukat Jonathan Harker’ın Kont Dracula Şatosuna gidişiyle başlar. Kont’un Londra’da satın aldığı evle ilgili işlemleri halletmeye çalışan Harker, kısa bir süre sonra kendini bir dizi korkunç olayın içinde bulacaktır. Vampir olarak bilinen kurgusal karakteri dünyaya tanıtan Dracula, doğaüstü çekiciliği sayesinde birçok dizi, film ve sahne uyarlamalarına referans olmuştur ve bir asırdan fazla zamandır okuyucuyu büyülemeye devam etmektedir.”
Değiştirmeye var mısın hayatı?
Hayat bazen içinize fenalık getirebilir. Bir şeyleri düzeltmek, hatta kökten değiştirmek için kafa patlatırken bulursunuz kendinizi. Yaşadıklarınızı geleceğe taşımak istemezsiniz. Hiç olmazsa yarınlar, bugünlerden daha güzel olsun, hayat daha anlamlı, daha keyifli olsun diye yapamayacağınız şey yoktur. Böyle hissediyorsanız, işte size bu hislere şahane bir cevap: Erkan Sarıyıldız’ın Geleceğini Değiştirme Kılavuzu.
Çevrenizi, kendinizi, evren, hayatı tam bir uyum içine sokmak için hem önerilere hem de kendi düşünce ve kaleminize güveneceğini bir kitap bu. Çünkü onu okurken siz de kaleminizi oynatıp kendi notlarınızı alabilirsiniz. Bazı yazarlar okuru da kitaba dahil ederler. Ama burada yalnızca okuyarak değil yazarak da kitaba dahil olabileceksiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR