Hayata yön veren kitaplar

Raflarda yeni kitaplarla beraber geçtiğimiz yıllarda basılmış ve hala rağbet gören nefis kitaplar keşfettim.

Hayata yön veren kitaplar

Zengin olmak ister misiniz?

Bütün engellerin üstesinden gelebileceğimiz, her emelimize ulaşabileceğimiz, sürekli akan bir nehirden taşar gibi başarıya ulaşabileceğimiz bir yol gösteriyor. Bu kitap, gücüyle bizi sarsacak hayatımızı değiştirecektir. Eğer “Çekim Yasası’nı uyguluyorum ama benim için çalışmıyor” ya da “bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor” diyorsanız; bu güçlü yasayı her defasında lehinize çalıştırmanın kanıtlanmış formülü bu kitapta bulacaksınız!

Napoleon Hill, Düşün ve Zengin Ol’u 1937’de Henry Ford, Thomas Edison gibi birçok tanınmış ismin de bulunduğu çok başarılı 500 insan üzerinde yaptığı 25 yıllık bir araştırmanın sonucunda yazmış. Dünyanın en çok satan kitaplarından olan Düşün ve Zengin Ol’u şu anda elinizde tutuyor olmanız bir tesadüf mü? Bu kitapta yer alan 13 adımlık formül ile başarıya giden yolda sırrı kullanmakta ustalaşacaksınız. Bir kez okumak kesinlikle yetmez!...

Haberin Devamı

Hayalllerinize ulaşmak mı istiyorsunuz? O zaman Hill’in ölümsüz kurallarını takip etmeniz yeter! Kişisel gelişim kitaplarına hiç inanmazdım eskiden ama şimdi ne kadar haksız olduğumu görüyorum.

Hayata yön veren kitaplar

Her sorunun bir cevabı var!

Aşkın için özgürlüğünden vazgeçer misin? Çok sağlam soru değil mi? Ayşe Ebru Tezcan’ın romanı Çöl Rüyası’nda kahramanları Serap ve Omar’ı okuyarak bu soruya cevap bulacaksınız. Serap turizm okuyan sıradan bir üniversite öğrencisiyken, ünlü bir turist rehberinin yanında yapacağı stajı sırasında sıradan hayatını bir Arap masalına çevirecek Dubai’li bir iş adamı olan Omar ile tanışacağını nereden bilebilirdi ki? Omar sadece sıradan bir iş adamı değildi. Onu tanımlayacak birçok sıfat vardı. Çapkın, yakışıklı, zengin, centilmen ve tehlikeli! Bu romanda da birçok sorunun cevabına ulaşacak, romantik ama tedirgin edici bir birlikteliğin ayrıntılarını yaşayacak-sınız.

DİĞER YENİ YAZILAR