Yazmanın mucizesi

Kimi yazar bilinmeyenin, kimi de düşünülmeyenin peşinde. Kitap demek bir mucize aslında...

Mükemmel değilsin!“

Başaramayanlar, işlerini büyütemeyenler, bunalımdan çıkamayanlar, antidepresanla yaşayanlar, ‘Olmuyor, olmuyor, olmuyor!’ diyenler, hepimiz buradayız öyle değil mi? Merak etmeyin, sizleri yalnız bırakmayacağım. Kişisel gelişim, mişisel gelişim dinlemiyoruz! Bu kitapla kişisel selişim kitaplarının, yaşam koçlarının, başarı sırlarının, beyin geliştirme tekniklerinin ve bilumum hurafenin gerçek yüzünü göreceksiniz...”

Düşünceler insana değdikçe güzel

H. Elçibey Temel, “Düşüncelerim İnsanı Öptü” isimli kitabını son derece anlaşılır ve gerçekçi bir dille kaleme almış. Sevmek, çalışmak, idare etmek gibi sahip olunan becerilerin sanat olarak adlandırıldığı kitap, insanın bu özellikleri nasıl keşfedeceğinin ve nasıl geliştireceğinin ipuçlarını veriyor. Düşünceler, insana dokunabildikçe güzel; değdikçe anlam kazanıyor. O zaman da gerçek anlamda düşünce oluyor.

Türk sinemasında özel bir adam

Haberin Devamı

Biyografi sever misiniz? Sevdiğiniz biyografiler hep bildiğiniz isimlerle mi dikkatinizi çeker, yoksa aşinalığınız olan, ama hayatının ayrıntılarını hiç bilmediğiniz kişilerin hayatlarını da merak eder misiniz? İkinci soruya evet, dediyseniz; bu kitabı mutlaka okuyun.

Erhan Tuncer’in, “Deligözel Bir Yadigar Ejder Kitabı” adlı biyografisi bana ulaştığında tanıdık yüzü dışında hiçbir şey bilmediğim “Gözel” diye hitap edilen bir sinema oyuncusunun hayatının ayrıntılarına gömülmüş buldum kendimi… Her hayatın inişlerinin, çıkışlarının; yenilgilerinin, zaferlerinin olduğunu bilsek de bunu başkalarının hayatlarının gerçek hikayelerinde kendimize ispatlamak, onların yaşadıklarına şaşırmak, bizi biraz daha büyütüyor. Bu farkındalığı hissetmek adına bu tür kitapları okumak çok keyif veriyor insana.

DİĞER YENİ YAZILAR