Annelere kitaplar

Anneler Günü, annelere hediye edilebilecek şahane kitaplar...

Annelere kitaplar

Kısa sürede büyük mucizeler

Operatör Doktor Halit Fırat Erden; 50 yaşında, kötü hastalık sonucu aramızdan ayrıldı. Bilgisi, araştırmacı yanı, çalışkanlığı, sıcacık kalbi ve güler yüzüyle yüzlerce anne adayının, kısa sürede anne olmasına yardımcı oldu. Bu tedavi yolculuklarında, çok değerli ekibi de yanındaydı. Tıbbi olarak ne yapılması gerekiyorsa yapan ama bu yolculukta her zaman Allah’a inanan tavrıyla örnek bir insandı. Yüzünü güldürdüğü 41 annenin hikayesinin yer aldığı "Ben de Anne Olmak İstiyorum" adlı kitabını Dr. Murat Berksoy’la birlikte yarattı.

Annelere kitaplar

Bilinçli bebek yetiştirmek

Diyelim ki yeni anne oldunuz. Küçük bebeğinizin nelere ihtiyacı olduğunu el yordamıyla, size öğretilenlerle, onu daha iyi tanımaya çalışıyorsunuz. En doğrusu uzman görüşlerine sığınmak ve onları fikirlerinden yararlanmak aslında. Seminerler ve kitaplar bunun en kolay ve en doğru yolu. Gary Ezzo ve Robert Bucknam’ın birlikte kaleme aldıkları "Bebek Bilgeliği" anneliğin nasıl olacağını adım adım öğreneceğiniz nefis bir el kitabı…

Haberin Devamı

Annelere kitaplar

Çocuklara sınır koymak

Çocuğunuz var, annelikte belli bir yolu aldınız, işler de fena gitmiyor ama bu çocuk nerede duracağını bir türlü öğrenemiyor. Cevap veriyor, ısrar ediyor, tutturuyor ve istediği olmayınca da hiç susmayacakmış gibi ağlıyor. O zaman, çocuğunuza sınır koymada sorun yaşıyorsunuz demektir. Erdinç Güllü'nün Çocuklara Sınır Koymak kitabında çocuğu incitmeden, yaşamını olumsuz etkilemeden, merak ve keşfetme duygularını köreltmeden nasıl sınır koymanız gerektiğinin yöntemlerini bulacaksınız.

DİĞER YENİ YAZILAR