Gazete Vatan Logo
Magazin Tuğba Özay yeni albümle geliyor!

Tuğba Özay yeni albümle geliyor!

Survivor 2016 yarışmasında boy gösteren Tuğba Özay daha çok gündemde kalacak gibi duruyor. Survivor'dan elendikten hemen sonra albüm çalışmalarına başlayan Tuğba Özay'ın albümünde hangi parçalar olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Tuğba Özay yeni albümünün detayları...

Tuğba Özay yeni albümle geliyor!

Tuğba Özay'ı önce podyumlarda manken olarak tanımıştık. Magazin gündeminin renki simalarından olan Tuğba Özay albüm çıkartmaya karar verdi. Bu sürpriz albüm için kolları sıvayan Tuğba Özay yoğun tempoda çaba harcıyor...

Survivor 2016’dan geçtiğimiz haftalarda elenen Tuğba Özay ‘Pes Etme’ isimli müzik albümü çıkarıyor.

TUĞBA ÖZAY’DAN SURVİVOR YAŞAMIYLA İLGİLİ ŞAŞIRTICI DETAYLAR

Survivor 2016’dan elenmesine rağmen en dikkat çeken isimlerden biri olan Tuğba Özay Survivor‘dan sonra müzik hayatına giriyor. 38 yaşındaki Tuğba Özay , Survivor’dan sonra iş hayatına hızlı dönüş yaptı. Tuğba Özay, Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya çıkacak olan Pes Etme isimli albümü için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Özay önceki gün de yeni albümün kapak fotoğrafı çekimlerini yaptı. Photoshop kullanmadığını belirttiği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Tuğba Özay’ın Survivor’dan sonra sıkı bir bakım programına girdiği de göze çarptı.

TUĞBA ÖZAY SURVİVOR’DAN ÖNCE BOŞANDIĞINI AÇIKLADI

Tuğba Özay, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Özay, biten evliliğini canlı yayında anlattı.

Haberin Devamı

“Eşim ile evliliğimiz Survivor’a gitmeden önce resmi olarak bitti. Eşimle telefonla konuştuk. Çok güzel şeyler söyledi. Onun da hayatında biri var. 8 yıllık ilişki. İlk 4 yıl çok güzeldi. O evcimen bir insandı. İyi yürekli, düzgün kaliteli bir insandı. O herşeyi bırakmamı istiyordu.”

“İlk başlarda aşkın etkisiyle yaparım, ederim diyorsun da. düşününce 22 yıl çok çalıştım. ‘Hangi şehirdeyim’ diye uyanan bir insanım. Arka arkaya albümler çıkardığım dönemdi. Bana manevi anlamda çok destek verdi. 2 sene çok yorulduk. ayrıldık, ayrılmadık… ”

“Ben ona 1 Nisan’sa bir şaka yaptım, mesaj attım ‘ben boşanmak istiyorum’ diye. Hemen telefon açtı, ‘bu nedemek falan’ dedi. ‘1 Nisan şakası yaptım’ dedim. 1 ay sonra biz boşanmayı konuşur olduk.”

“‘Ben çocuk istiyorum, sen işini çok seviyorsun. Sen bunları istemiyorsun’ dedi. Bu konuşmalardan sonra da 2 yıl devam ettik. Geçtiğimiz ocak ayında da boşandık.”