Gazete Vatan Logo
Magazin Tuğba Özay'dan çarpıcı itiraflar: Evlendiğim gece...

Tuğba Özay'dan çarpıcı itiraflar: Evlendiğim gece...

Güzel oyuncu ve model Tuğba Özay, çok samimi itiraflar bulundu. Özay; 'Evlendiğim gece kendini alkole vuran hayranlarımı, gözyaşlarıyla, “Neden evlendin?” diye hıçkıranları biliyorum.' dedi.

Tuğba Özay'dan çarpıcı itiraflar: Evlendiğim gece...

Tuğba Özay, çok samimi itiraflar bulundu. Özay; 'Evlendiğim gece kendini alkole vuran hayranlarımı, gözyaşlarıyla, “Neden evlendin?” diye hıçkıranları biliyorum.' dedi.

Ne yaparsa yapsın adından söz ettirmeyi başarıyor. Şimdi yumurtalarını dondurma haberiyle gündemde. Başrolünü Arda Kural ile paylaştığı ‘Nefrin’ filminin heyecanını yaşıyor

Taze haberle başlayalım. Yumurtalarınızı dondurma kararı almışsınız...

Zaman hızlı ilerliyor. Ne zaman aşık olup evlenmeye karar veririm bilemediğimden kendimi garantiye almak istedim.

Son görüşmemizde, “Dünya bu haldeyken çocuk yapmam” demiştiniz. Fikriniz neden değişti?

Bir gün istersem seçim hakkı bende olmalı diye düşündüm.

Size bu duyguyu yaşatacak bir erkek hiç çıkmadı mı karşınıza?

Çıkmaz olur mu! Evliyken dış gebelik yaşadım. İtalya’da ölümden döndüm. Onun dışında da istediğim oldu ama kısmet olmadı diyelim.

ÖZGÜRLÜĞÜME DÜŞKÜNÜM

Bağlanma sorununuz olabilir mi?

Kova burcuyum, özgürlüğüme çok düşkünüm. Özgürlüğü sevdiğim adamla paylaşmak isterim ama o da çok mümkün olmuyor. Beraber olacağım adam beni kısıtlamamalı.

Haberin Devamı

Kısıtlanmaktan kastınız ne?

Tabii ki, “Dilediğim gibi gezerim, gecelere akarım” değil. Ama benim gibi çok sevilen, her gittiği yerde ilgi odağı olan biri için bağlanmak kolay değil.

20’li yaşlarda da böyle mi düşünüyordunuz?

Hayatım çok yakışıklı adamların arasında geçti. Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Tolgahan Sayışman... Hepsini kuliste yarı çıplak görüyordum. Ama hiçbirine nefsim uyanmıyordu.

DUŞTAN ÇIKINCA SEKSİ OLURUM

Hangi halinizi seksi bulursunuz?

Duştan çıktığımda ve uyandığımda, dudaklarımın hafif şişkin, saçlarımın dağınık hali seksidir. İlle topuklu ayakkabı, dar giysi şart değil.

Erkekte en çok neye dikkat edersiniz?

Gözlerinden ellerine, ses tonundan kokusuna kadar her şeyine bakarım.

Hayatınızda niye kimse yok?

Talep çok ama seçim yapmakta zorlanıyorum. Yakışıklı olsa beyni boş oluyor, beyni dolu olsa boyu kısa kalıyor. Kimseyi beğenmeye beğenmeye toprak olup gideceğim, korkarım.

Libidonuz düşük olabilir mi?

Yoo! Libidosu gayet yüksek bir kadınım (gülüyor). Çok sağlıklıyım. Aşk kadınıyım. Güzel adam severim. Eşimden de belli değil miydi zaten!

Haberin Devamı

ARDA ŞÖHRETİ TAŞIMAKTA ZORLANDI

Yakında Arda Kural’la oynadığınız yeni filminiz ‘Nefrin’ vizyona giriyor...

2 Haziran’da seyircimizle buluşuyoruz. ‘Nefrin’ bir korku filmi. Sevgili Arda Kural’la karı-kocayı canlandırıyoruz. Arda uzun zamandır setlerden uzaktı. Onun için de çok güzel bir dönüş olacak.

Nasıldı birlikte çalışmak?

Arda 17 yıllık arkadaşım. Bir dönem kendisini çok yıprattı. Bunu ona sorduğumda şöhreti kaldıramadığını söylemişti. Onu o kadar iyi anlıyorum ki. Şöhret ateşten bir gömlek. Taşımak çok zor.

EVLENDİĞİM GECE HAYRANLARIM KENDİNİ ALKOLE VURDU

Siz de zorlanıyor musunuz?

Evlendiğim gece kendini alkole vuran hayranlarımı, gözyaşlarıyla, “Neden evlendin?” diye hıçkıranları biliyorum. Halk bizi sahipleniyor. Bazılarımız bunu taşıyamıyor.

Evlilik şöhrete zarar veriyor mu gerçekten?

Bize zarar veriyor. Kıvanç evlendi, Kenan evlendi, Tarkan evlendi. Ama sevenlerimiz çok üzülüyor. Bunalıma girenler oluyor.

Haberin Devamı

Bunlar şımartıyor mu sizi?

Şöhret olmamak nedir, onu bilmiyorum ki! Küçük yaşta şöhret oldum. Belki sonradan olsam, şımarırdım.

Tiyatro da yapıyorsunuz...

İki tiyatroda oynuyorum: ‘Kocamın Nişanlısı’ ve ‘Altı Üstü Komedi’ devam ediyor. Ramazan’da ‘Ramazanda Cümbüş’ adlı bir müzikal yapacağız. Sürekli çalışıyorum.

MÜZİKTE HAKETTİĞİM YERDE DEĞİLİM

Müzikte iddialı mısınız?

İddialıyım ama hak ettiğim yerde değilim. Kaç kişi gösterebilirsiniz, benim gibi beste yapan, söz yazan, çok iyi dans eden. Ama benim arkamda kimse yok. Kendi gücümle, çok şükür aslanlar gibi ilerliyorum.

‘Bakkal müziği’ benzetmesi vardı bir de...

Valla kusura bakmasınlar. Onların önyargıları. Benim şarkılarım herkese hitap eden şarkılar. İçinde müthiş yaşanmışlıklar, duygular var. Ama Türkiye’de böyle... Yabancı yapar alkışlarız. Kendi vatandaşımız yapar, değerini ancak öldükten sonra veririz.

SEVDİĞİM ADAMIN AYAKKABISINI ÖNÜNE KOYARIM

İlişkide anaç mısınızdır?

Fazlasıyla. Ayakkabısını önüne koyarım, boyarım. Tüm düzenini sağlarım. Ama bunları yapıyorum diye şımarmayacak. Şımarırsa yol veririm. Benim ne aşkımla ne zekamla baş edilir. Yeri gelir leydi yeri gelir külkedisi olurum. Ama finalde hep prenses olmalıyım. OYA ÇINAR / POSTA

Haberin Devamı