Gazete Vatan Logo

TÜBİTAK teknisyen ve memur alıyor! TÜBİTAK personel alımı ilanı detayları!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) önlisans mezunu teknisyen ve memur alıyor. Peki, TÜBİTAK'a başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK başvuru şartları...

TÜBİTAK teknisyen ve memur alıyor! TÜBİTAK personel alımı ilanı detayları!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) Bilim ve Toplum Başkanlığı bünyesinde görev yapmak üzere teknisyen ve memur alıyor. Başvurular 29 Haziran'da sona erecek. Peki, TÜBİTAK'a başvurular nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı ilanı...

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı bünyesinde görev yapmak üzere teknisyen ve memur alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yayınlanan ilana göre, başvuru yapacak adayların Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sayfasından başvuru yapmaları gerekiyor.

Memur kadrosuna başvuru yapacak adayların, Basım ve Yayın Teknolojileri, Basın ve Yayıncılık, Pazarlama ile Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi bölümlerinden birinden mezun olmaları gerekiyor.

TÜBİTAK'a teknisyen olarak başvuru yapacak adayların da, Mobil Teknolojileri, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Grafik Tasarım, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Mekatronik, İnternet ve Ağ Teknolojileri bölümlerinden birinde eğitim almaları gerekiyor.

Haberin Devamı

BAŞVURU ŞARTLARI

1) T.C. Vatandaşı olmak.

2) Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak.

3) Askerlik ile herhangi bir ilişiği bulunmamak.

4) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

5) İyi düzeyde yazılı ve sözlü ifade becerisine sahip olmak.

6) Takım çalışmasında başarılı olmak.

7) Seyahat engeli olmamak.

8) Disiplinli, dikkatli ve özverili olarak çalışmak.