Gazete Vatan Logo
Magazin Truva'yı görmeye ülkenize geleceğim

Truva'yı görmeye ülkenize geleceğim

NTV New York muhabiri Bahar Feyzan'ın sorularını yanıtlayan Truva filminin başrol oyuncusu Brad Pitt, enkısa zamanda Türkiye'yi görmeyi istediğini söyledi

Türkiye'de tartışmalara neden olan "Troy-Truva" filminin ekibi, NTV'de yayınlanan Lifestyle Sinema Özel'in konuğu oldu. Filmin yönetmeni Wolfgang Petersen ve oyunculardan; Brad Pitt ile Diane Kruger, NTV New York muhabiri Bahar Feyzan'a konuştu.

NTV: İnsanlar 2000'li, hatta 3000'li yularda Truva' gibi bir film yaptıklarında bizim zamanımızdaki savaşın nedeni hakkında ne düşünecek?

Brad Pitt: Evet, zor zamanlar. Bu yüzden benim hoşuma gidiyor zaten. Bazıları hırs, bazıları intikam, bazıları korunma, bazıları kişisel zafer gibi nedenlerden olacak. Ve tabii bazılarının da (nedeni) aşk... Kesinlikle hepsi diyebilirim.

NTV: Filmin hazırlıkları ne kadar sürdü?

Pitt: Çekimlerden altı yedi ay önce başladım. Çalışmalarım, fiziksel egzersizler, diyalekt çalışmaları filan...

NTV: Yani, fiziksel egzersizler yapmayı öğrendiniz?

Pitt: Savaş sahneleri olduğu için, öyle.

NTV: Truva'nın Türkiye'de hikayeleştiğini biliyorsunuz. Peki Türkiye hakkında neler biliyorsunuz?

Pitt: Bir gün gidip görmeyi umut ediyorum. Çok isterim.

NTV: Türkiye'ye hiç gitmediniz mi?

Pitt: Aslında sadece bir günlüğüne üsse gitmiştim. Ama Türkiye'yi göremedim. Hissedemedim. Yakından tanıyamadım.

Helene temmuzda Türkiye'ye geliyor
Filmde Aşil'in aşkı Helene'i canlandıran Diana Kuruger, filmden çok etkilenmiş. Truvalı Helen'i oynamak için onca kadın arasından seçildiğine hâlâ inanamayan Kuruger, böylesine ünlü bir kadroyla aynı seti paylaşmaktan da büyük gurur duyduğunu söyledi. Güzel yıldız Feyzan'ın "Türkiye hakkında ne biliyorsunuz?" sorusuna da "Kız arkadaşım bir Türk'le İstanbul'da evleniyor. Temmuzda üç günlüğüne Türkiye'ye gideceğim" diye cevap verdi.

Haberin Devamı