Gazete Vatan Logo

Trump'ın saçları meğerse...

ABD Başkanı Trump, uzun sarı saçlarını bir prostat ilacına borçluymuş! 37 yıllık doktoru, Trump'ın kelliği de önlediği bilinen bir prostat ilacı kullandığını açıkladı...

Trump'ın saçları meğerse...

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın saçlarının sırrı nihayet çözüldü. Doktoru, Trump’ın kendine özgü stilini, saç uzatan bir prostat ilacına borçlu olduğunu söyledi.

1980’den bu yana Trump’ın özel doktoru olan Harold Bornstein, Trump’ın prostat büyümesini engelleyen ve erkek kelliğini de azalttığı bilinen ‘finasteride’ maddesinin bulunduğu bir ilacı kullandığını söyledi. New York Times’a konuşan Bernstein, kendisinin de uzun saçları için bu ilacı kullandığını anlatarak, “Trump hiç saç kaybetmedi, ben de kaybetmedim” dedi. Finasteride maddesi, testosteron hormonunun, erkeklerde kelliğe yol açan DHT hormonuna dönüşmesini engelliyor.

Trump’ın parlak sarı ve sağlıklı saçları seçim kampanyasından bu yana merak konusuydu. ABD Başkanı’nın peruk takıp takmadığı tartışılmış; talk şov yıldızı Jimmy Fallon da seçim kampanyasında ağırladığı Trump’tan saçlarını ‘karıştırmak’ için izin istemişti.