Gazete Vatan Logo

Trump'ın mezarını kazdılar!

Trump'ın mezarını kazdılar!

New York’ta bulunan ünlü Central Park’ta Paskalya sabahı koşuya çıkanlar, ‘muzır’ bir sürprizle karşılaştı. Parkta, Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerinin aday adayı, Cumhuriyetçi Donald Trump’a ait gizemli bir mezar taşı vardı.

Donald Trump’un New Yorklular açısından özel bir yeri var, çünkü kendisi şehrin emlak piyasasının en önemli ‘baron’larından biri.

Mashable’da yer alan habere göre, taş Central Park’ın batı yakasındaki ‘Sheep Meadow’ isimli 61 metrekarelik bölümünde bulundu. Mezar taşında Trump’ın adı soyadı ile birlikte doğum tarihi de yer alırken, ölüm tarihi yazması gereken yerin ise üç noktayla boş bırakıldığı görüldü. Mezar yazıtının en vurucu kısmı ise alttaki mesaj idi: “Made America Hate Again” (Amerika’ya yeniden nefret saldı).

Taşın ortaya çıkmasının ardından birçok insan sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaştı. Mezar yazıtı ise, Trump için muhalif grupların başlattığı bir karşı kampanya olan ‘Make America Hate Again’e atıfta bulunuyor.

Mezar taşı, akşam olmadan görevliler tarafından kaldırılırken, başkanlık yarışı için yoğun bir takvimi olan Trump, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Haberin Devamı

Mezar taşını New York’un göbeğindeki parka kimin yerleştirdiği ise bilinmiyor.

New York ön seçimlerin henüz yapılmadığı ve demokratların ağırlıkta olduğu bir şehir. Araştırma sonuçlarına göre favori aday ise Hillary Clinton.