Gazete Vatan Logo

TRT1 yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba

06 Haziran Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı, ilk olarak sabah 06:55’de “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Nostaljik bir sabah yaşamak isterseniz hafta içi her gün aynı saatte bu dizinin tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:45’de “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin yeni bölümü başlıyor. Efsanevi dizi, yeni bölümü ile yine tüm hayran kitlesini etkilemeyi başaracak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

TRT1 yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba

Sabah 06:15’de “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısında yer alacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Ardından 09:20’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni yayın akışına geçiyor. Haber bülteninden sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset, emlak gibi tüm konu başlıklarına dair gündem gelişmelerini öğrenebilirsiniz. 09:30’da “Kudüs’ten Türkiye’ye İlahilerimiz” adlı dini program sizlerle olacak. Kısa bir yayına geçen programdan hemen sonra da 10:15’de “Pelin Çift ile İyi Fikir” adlı sabah programı yayına başlıyor. Sağlıklı yaşama dair tüm tüyoları bu renkli sabah programından öğrenme şansı elde edeceksiniz. Uzman hekimlerin ve profesörlerin katılımı ile renklendirilen yayın, tüm izleyenlerine dolu dolu bir sabah saati sunuyor.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:50’de “Misafirim Var” adlı program ile yayın akışı devam ediyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmez programında kapı kapı gezilerek birbirinden enfes tariflere rastlanıyor. Programı izlerken hem eğlence dolu anlar geçirebilir hem de sofralarınıza yepyeni tatlar kazandırma imkanı elde edebilirsiniz. 14:45’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni yayında olacak. Gün ortasında başlayan bültenden gündeme dair tüm merak edilenleri öğrenebileceksiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm gündem gelişmeleri sizlere aktarılacak.

Haberin Devamı

14:55’de “Ailem, Odam ve Ben” adlı program sizlerle olacak. Çocukların hayallerini gerçek dünyaya taşıyan bu renkli programı keyif içinde seyredebilirsiniz. 16:25’de “Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” ekranlar karşısına geçecek. Dini anlamda güzel anlar yaşatan yarışmayı, Ramazan ayı boyunca izleyerek güzel bir gün ortası yaşayabilirsiniz. 18:30’da “TRT 1 Ana Haber” bülteni ekranlara dahil oluyor. Haber bülteninden sağlık, siyaset, yaşam, ekonomi, politika ve spor gibi gündem başlıklarına dair gelişmeleri görebileceksiniz.

19:00’da “Ramazan Sevinci” adlı program yayına geçecek. İftar vaktinde başlayan programı izleyerek dini anlamda tüm merak edilenlerden haberdar olabilirsiniz. 20:45’de “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Tarihin farklı sayfalarına ışık tutan dizi ile çarşamba akşamlarınızı çok daha heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz. 23:35’de “Kuran’ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” karşınıza çıkacak. 01:20’de “Kudüs’ten Türkiye’ye İlahilerimiz” adlı dini program yayında yer alıyor. 01:50’de ise “Sahur Bereketi” adlı dini program yayına başlıyor.

Haberin Devamı

03:30’da “Kuran’ı Kerim Hatm-i Şerif” adlı program sizlerle olacak. 04:30’da “Gönül Köprülerimiz” adlı program yayına başlayacak. 05:00’da “Misafirim Var” adlı program yayına geçiyor. 05:10’da “1’de Bugün”, 05:50’de ise “Misafirim Var” adlı iki yayın daha ekranlara dahil oluyor.