Gazete Vatan Logo

TRT yayın akışında bu akşam Diriliş Ertuğrul ekranlara gelecek!

TRT’nin en sevilen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul kaldığı yerden devam ediyor. Diriliş Ertuğrul’un 82. Bölümü için yayınlanmış olan fragman ilginç sahnelere yer verdi. Diriliş Ertuğrul’un 82. Bölümü hakkında merak edilen her şeye yazımızın devamında ulaşabilirsiniz. İşte detaylar…

TRT yayın akışında bu akşam Diriliş Ertuğrul ekranlara gelecek!

Diriliş Ertuğrul dizisinin 82. Bölüm fragmanında birbirinden ilgi çekici olaylar sahne olacak. Olayları yakın bir şekilde takip eden oba beyi, Vasilius’u ortadan kaldırmak için mücadele verirken, Noyan ile ilgili iddialar heyecan yaratıyor. Dizide sevilmeyen bir karakteri canlandırıyor olmasına rağmen oyunculuğu ile etkileyiciliğini korumaya devam eden Noyan, geri dönecek mi?

TRT YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 82. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Karacahisar kalesindeki komutanları öldüren Samsa, Turgut ve Kutluca, kaleye giriş ve çıkışların yasaklanmasının ardından zor bir durumda kalsalar da Helena’nın yardımıyla birlikte tünelden kaçarak bu zorlu durumdan kurtulmayı başarmışlardı. Bu bir yana Helena, onlara çok önemli bir bilgi getirmişti. Bu bilgi ile birlikte Ertuğrul’lar Vasilius’un getirmiş olduğu mühimmatları elde etmeyi başardı. Mühimmatları Ertuğrul’lar tarafından el koyulan Vasilus aldığı darbelerden dolayı sinirden kudurmuştur. Artık Vasilius’un iplerini tutmak oldukça zor olacaktır. Peki, Vasilius’un bir sonraki adımı ne olacaktır? Ertuğrul, Vasilius karşısında nasıl bir karşı hamle yapacaktır? Kutluca, Turgut ve Samsa’nın tüm yaptıklarından sonra yine de kaleden çıkmayı başarmaları, Vasilius’u şüpheye düşürecek ve onu en yakınlarından dahi şüphe duymaya itecektir. Böylece Vasilius, şüphesinin peşinden koşarak suçluları bulmaya çalışır. Bunun için de oldukça zeki bir plan yapan Vasilius’un isteğine ulaşıp ulaşmayacağı yeni bölümde belli olacak!

Haberin Devamı

Diğer taraftan Dündar gittikçe Günyeli’ye bağlanırken, Günyeli ise gün geçtikçe Halime Ana’ya kendini sevdirtir. Halime bu durumdan oldukça rahatsız olmaktadır. Ertuğrul, Dündar’ı Günyeli kounusnda uyarmıştır. Peki Dündar, abisinin ihtarlarını dikkate alacak mıdır?

NOYAN GERİ DÖNECEK Mİ?

Diriliş Ertuğrul tam gaz devam ederken ortaya bomba gibi düşen bir iddia atıldı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Baycu Noyan’ın geri döneceği iddiaları hayranları oldukça şaşırttı. Baycu Noyan, 2. Sezona damgasını vurduktan sonra diziye veda etmişti. Oldukça sevilen bu karakter, Ertuğrul’un baş düşmanı olmuş ve onu epey zorlamıştı. Dizi de kötü bir role sahip olmasına rağmen izleyiciler tarafından oldukça benimsenen ve göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla birlikte gönülleri fethederek herkesin beğenisi kazanan Noyan, Ertuğrul Bey’i ellerinden ağca çiviledikten sonra ona işkence etmişti. Daha sonra ise kardeşi Sungurtekin ile yapmış olduğu cenk esnasında kurtulmayı başaran Noyan, Ertuğrul Bey’e saldırsa da kısa bir süre içinde öldürülmüştü. Yapılan bu iddialar her ne kadar resmiyete kavuşmasa da söylentiler doğru olup olmadığı ilerleyen bölümlerde kendisini belli edecek!

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Göndermiş olduğu askerlerin Aslıhan’ı getireceği konusunda hiçbir şüphe duymayan, kibirli Hanlı Pazar’a giden Vasilius, tuzak kurduğunu zannederken esasında çok daha büyük bir tuzağın içine düşerek, Ertuğrul beyin gazabına uğrar. Fakat kendisini garantiye almış olan Vasilius, Bamsi’nin Teo’nun elinde olması sayesinde takas şartı ile kurtulmayı başarmıştır. Teo ve adamları üç Türkmen beyini öldürtmüş ve buna karşılık olarak Ertuğrul, Karacahisar Kalesindeki üç komutanın cesedinin sallandırılma emrini vermiştir. Ertuğrul’un verdiği görev başarılı bir şekilde yerine getirilmiştir. Fakat Kutluca, Turgut ve Samsa kaleden çıkmayı başaramamıştır. Bu nedenle de Aliyar ve Ertuğrul’un aklı onlardadır. Yaşanan bu hadisenin ardından adamlarını silahlandırmış olan Vasilius, yaşadığı şoku atlattıktan sonra ne tür bir hamlede bulunacaktır? Buna karşılık Ertuğrul ne gibi bir hamle yapacaktır?

Haberin Devamı

Bu bir yana gönlünü Acar Bey’in kızı olan Günyeli’ye kaptıran Dündar, bu durumu Halime’ye söylese de, Halime, Günyeli’nin Acar Bey’in kızı olduğunu ve bu sebeple de sevdasından vazgeçmesi gerektiğini söylemiştir. Bu durumu Ertuğrul’un bilmesi halinde bu ilişkiye gönlünün razı gelmeyeceğini de dile getirmiştir. Peki ya Dündar yengesini dinledi mi? Yoksa ne olursa olsun duygularının peşinden mi gitti? Hepsi TRT’de!