Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var?- 8 Ağustos Salı

TRT 1 yayın akışı 8 Ağustos Salı günü Böyle Bitmesin yerli dizisiyle başlıyor. Yayın akışının devamında ise Yeşil Deniz, Baba Candır ve Adını Sen Koy dizileri sırasıyla yayına giriyor. Akşam kuşağı da Erhan Çelik İle Ana Haber programıyla başlıyor. Ardından TRT 1 ekranlarının sevilen yarışması Altın Petek yayınlanıyor. Altın Petek’in hemen ardından Süper Kupa heyecanı TRT 1’de başlıyor. Devlerin karşılaşması olan Real Madrid – Manchester United karşılaşması TRT 1 ekranlarında! TRT 1, 8 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var?- 8 Ağustos Salı

07.45’te Böyle Bitmesin yerli dizisi ile TRT 1 yayın akışı başlıyor. Böyle Bitmesin dizisinde boşanmalar ve boşanmaların artış sebepleri konu alınıyor. Türkiye’de yaşanan boşanmaları ve nedenlerini gözlemleyebilmek için Böyle Bitmesin’i izleyebilirsiniz. Böyle Bitmesin’in hemen ardından ekrana Bir Yastıkta Kocayalım programı geliyor. Bir Yastıkta Kocayalım’da ayrılmak üzere olanlara, evliliklerinde sorun yaşayanlara uzman kişiler tarafından müdahale ediliyor. Evlilik ve ilişkileri kurtarmak istiyorsanız Bir Yastıkta Kocayalım 10.00’da TRT ekranlarında yayınlanıyor.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.15’te bir Ege dizisi olan Yeşil Deniz yayına giriyor. Ufak bir kasabada geçen Yeşil Deniz’in her bölümü aşk ve eğlence dolu. Yeşil Deniz bittikten hemen sonra ise Baba Candır yerli dizisi yayınlanıyor. Baba Candır’da eşini kaybetmiş bir babanın çocuklarıyla olan ilişkileri konu alınıyor. Baba Candır 13.50’de TRT 1’de yayında! Ardından TRT 1’in vazgeçilmez dizilerinden Adını Sen Koy yayına geliyor. Dizide Ömer ve Zehra’nın imkansız aşkları konu alınıyor. Birbirlerine aşık olmalarına rağmen her bölümde aralarına giren engeller biraz daha artıyor. Adını Sen Koy 16.25’te TRT 1’de!

Haberin Devamı

19.10’da akşam kuşağı Hava Durumu programıyla başlıyor. İklimin ani değişikliler gösterdiği bu günlerde hava durumunu takip etmek gerekiyor. Güncel hava durumu haberleri 19.10’da Hava Durumu programında! Hava Durumundan hemen sonra ekranlara Erhan Çelik İle Ana Haber geliyor. Ana haber bülteninde siyaset, spor ve yaşam tüm güncel haberleri bulabilirsiniz.

21.45’te devlerin buluşması nihayet TRT 1 ekranlarında başlıyor. Süper Kupa heyecanı Real Madrid – Manchester United takımları arasında yaşanıyor. Sadece TRT 1 ekranlarında izleyebileceğiniz Süper Kupa maçını sakın kaçırmayın. Maçın hemen ardından kaçıranlar için maçın tekrarı yayınlanacaktır. Bu dev mücadeleyi eğer kaçırdıysanız 22.45’te TRT 1 ekranlarında tekrar izleyebilirsiniz.

00.50’de Türkiye’de büyük bir izleyici kitlesi olan Leyla ile Mecnun dizisi tekrar bölümüyle yayına giriyor. Komik ve duygusal sahneleriyle Leyla ile Mecnun TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Leyla ile Mecnun dizisinin ardından TRT 1 sabah kuşağında yayınlanmış olan Böyle Bitmesin, Yeşil Deniz ve Adını Sen Koy dizilerinin tekrarları yayınlanacaktır.

Haberin Devamı