Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe

7 Eylül tarihli TRT 1 yayın akışı, İstiklal marşı ve günün program akışı ile başlayacak. Seksenler, Böyle bitmesin, El Emeği, Yeşil Deniz ve Lise devriyesi gibi programlar sabah kuşağında yayınlanacak. Akşam kuşağının başlamasından önce, tekrar Seksenler dizisi, Hava Durumu ve Ana Haber programı TRT 1 ekranlarında olacak. Akşam kuşağında ise Ekisporter adlı yabancı sinema, ardından Kendi Düşen Ağlamaz adlı bilgi yarışma programı ekranlara gelecek.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe

TRT 1 yayın akışı, 7 Eylül Perşembe günü İstiklal marşı ve günün program akışının 05.18’de yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra 05.20’de ise sevilen dizi Seksenler’in tekrar bölümü TRT 1 ekranlarında olacak. Dizide, 3 kardeş yaşadıkları ve büyüdükleri evin satılması konusunda babalarını ikna ederken, kardeşlerden birinin evin geçmişini hatırlamasıyla, 80’li yıllardaki yaşamını anımsaması ve o yılların anlatılması konu alınmış. Dizide, Rasim Öztekin, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Serhat Kılıç, Ayşe Tolga gibi oyuncular rol almakta.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.00’da ise, TRT 1 ekranlarında Böyle Bitmesin adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Dizide Nergis Öztürk, Cemal Toktaş, Yeliz Kuvancı, Tomris İncer Bikem Karavuş gibi oyuncular rol alıyor. Dizide, düğün gecesinde yaşanan bir olaydan ötürü ayrılan bir çiftin, aylar sonra meslekleri gereği bir vakayı çözmek için bir araya gelmeleri ve bunun üzerine yaşanan olaylar anlatılıyor.

Sabah kuşağı TRT 1’de El Emeği isimli program ile devam ediyor. İç Mimar Selin Yantur’un başarılı sunumu ile ekrana gelen programda, en az masraf ile eldeki malzemeleriniz ile yapılabilecekler anlatılıyor.

Haberin Devamı

10.45’te ise başrollerini Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ’ın oynadığı Yeşil Deniz adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Kırkağaç ve Söke’de çekilmiş dizi, 90’lı yıllarda geçen bir ege komedisi olarak ekranlara geliyor.

Saatler 13.20’yi gösterdiğinde ise, bir gençlik dizisi olan Lise Devriyesi adlı dizi ekranlara gelecek. Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz, Bahar Şahin, Ebru Akel, Gamze Süner Atalay, Asena Tuğal, Mehmet Çevik ve Yusuf Gökhan Atalay’ın oynadığı dizide, bir grup lise öğrencisinin yaşadıkları konu alınıyor. Dizide, bir mafya babasının lisede okuyan oğlu üzerinde araştırma yapmak için görevlendirilen ve liseye sızan Yiğit ve liseli gençler arasında başından geçenler anlatılıyor.

16.20’de ise tekrar Seksenler adlı sevilen dizi tekrar bölümü ile ekranlarda.

19.10’da Hava Durumu ve 19.15’te Habere Doğru programlarından sonra, 19.30 ile Erhan Çelik ile Ana Haber’de, ülke ve dünya gündemi ile ilgili son detaylar ve sıcak gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

19.55’te ise doğru bilinen yanlışları düzelten dikkat çekici program Doğrusu Ne TRT 1 ekranlarında olacak.

Akşam kuşağında ise Ekisporter adlı yerli sinema yayınlanıyor olacak. Dizide, sevilen mobilya ustası Turan Usta’nın, zor piyasa koşulları nedeniyle ihracat işine girmesi ve bu yolda başının belaya girmesi komik bir dille anlatılıyor.

22.05’te ise, Bay J’nin sunumu ile yarışma programı Kendi Düşen Ağlamaz ekranlarda olacak.