Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 6 Aralık Çarşamba

6 Aralık Çarşamba günü TRT 1 yayın akışı sabah “6 Manti” adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilen samimi diziyi seyrederek güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin sürükleyici kesitlerle dolu yeni bölümü başlayacak. Ailenizle birlikte ekranlarınız karşısında yerinizi alabilir ve güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 6 Aralık Çarşamba

Sabahın ilk saatlerinde 06:45’de “6 Mantı” adlı güzel bir dizi ile sabaha uyanabileceksiniz. Hemen ardından 07:10’de “1’de Bugün” haberleri ile gündem gelişmeleri ekranlarınıza aktarılıyor. 07:20’de “Yeşil Deniz” adlı sıcak ve samimi Ege dizisinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam ediyor. İzlerken hem eğlenebilir hem de duygu dolu anlar yaşayabilirsiniz. 7’den 70’e herkese hitap eden aile dizisini sakın kaçırmayın.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Dizinin bitiminden hemen sonra 09:50’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile gündemin en sıcak ve son dakika gelişmeleri sizlerle olacak. Özet niteliğinde ele alınan ve geniş içeriği ile öne çıkan haberleri seyrederek tüm merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Saatler 10:00’ı gösterdiğinde “Beni Böyle Sev” adlı aşk konulu dizinin tekrar bölümü nostaljik anlar yaşayan güzel kesitleri ile insanı etkiliyor. Seyrederken mutluluktan hüzünlenebilir ve duygularınıza teslim olabilirsiniz.

12:45’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı karşınıza çıkıyor. Sağlıklı yaşama dair detaylı tüyoların sunulduğu sürükleyici geçen renkli programa değerli uzman doktorlar da katılıyor. İzlerken pek çok sağlık konusuna dair bilgiler edinebileceksiniz.

Haberin Devamı

14:30’da “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile kısa haber zamanı. Özet şeklinde ele alınan haberler ile dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz. Saatler 14:40’ı gösterdiğinde “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı günümüz evliliklerini konu edinen renkli program ekranlardaki yerini alıyor. 16:30’da “Seksenler” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü sizlerle… 80’li yılların yaşam şartlarını ve sıcak aile havasını anlatan güzel diziyi izlemeyi sakın unutmayın…

18:55’de kısaca “Hava Durumu” yayınını seyredebileceksiniz. Ardından 19:00’da “Zafer Kiraz ile Ana Haber” bülteni ile akşam kuşağı yayına geçiyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve daha pek çok fazlası… Geniş konu başlıkları ile tüm güncel gelişmeleri ekranlarınız karşısındayken izleyebilirsiniz.

20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yeni bölümü ekranlarınıza yer alacak. 23:30’da “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı tüm güncel yaşam kesitleri irdeleniyor ve seyirciye aktarılıyor. 01:00’da “Kalk Gidelim” dizisinin tekrar bölümü bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkıyor. Saatler 03:30’u gösterdiğinde “Beni Böyle Sev” dizisi, 04:50’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı tekrar bölümleri ile yayın akışına geçiyor.

Haberin Devamı