Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe

TRT 1’in 5 Ekim Perşembe gününe ait yayın akışı sabah saatlerinde İstiklal Marşı ve günün program akışı ile başlıyor ve ardından TRT 1’in sevilen programları ve dizileri ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Yeşil Yol filmi ekranlarda olacak. TRT 1’in 5 Ekim Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe

TRT 1’in 5 Ekim Perşembe gününe ait yayın akışı saat 05.38’de İstiklal Marşı ve günün program akışı ile başlıyor. Ardından Doktor Geldi ve İyilik Kulübü ile devam ediyor. 07.40’ta Yeşil Deniz adlı sevilen dizinin tekrar bölümü başlayacak. Dizi, doksanlı yıllarda Ege kasabasında geçer. Üç arkadaşın başından geçenleri konu alan dizi izleyenleri hem hüzünlendirecek hem güldürecek.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.10’da Beni Böyle Sev dizinin tekrar bölümü ekranda olacak. Ardından 12.45’te Doktor Geldi programı başlayacak. Programda sağlık ve sağlıklı yaşam ile ilgili bilgiler verilecek. Alanında uzman doktorlarla daha sağlıklı ve daha bilinçli olmanın tüyoları paylaşılacak. Sokaktaki insanlar soru soracak, uzmanlar da yanıtlayacak.

14.30’da Böyle Bitmesin yer alacak. Dizide, kozlarını aile üzerine oynayan ve bütün derdini aile üzerinden anlatan bir hikaye geçiyor. Her bölümde farklı çatışma ve sonuç olarak her bölümde farklı mesaj veriliyor.

16.35’te Seksenler dizisinin tekrar bölümü başlayacak. Sevilen dizide, seksenler döneminde yaşananlar bir mahalle çerçevesinde ele alınarak anlatılıyor.

Haberin Devamı

19.10’da Hava Durumu ile Türkiye’nin çeşitli bölgelerine ait güncel hava durumu tahminleri seyirciye sunulacak.

19.15’te Habere Doğru ve ardından da 19.30’da Erhan Çelik sunumu ile Ana Haber başlayacak. Programda Türkiye ve dünya gündemine dair en sıcak gelişmeler aktarılacak.

Ana Haber sonrasında ise saat 20.00’da klasik bir film haline gelen ve severek izlenilen Yeşil Yol filmi başlayacak. Filmde İri yarı bir adam olan John Coffey, iki küçük kızı öldürme suçundan mahkum edilmiştir. Ürkütücü görünümünün arkasında ise ince ve karmaşık dünyası olan Coffey, bazı doğaüstü güçlere sahiptir.

23.50’de de yeni başlayan dizi Yalaza’nın tekrar bölümü yer alacak.