Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 3 Ağustos Perşembe

TRT 1 yayın akışı 3 Ağustos Perşembe günü Adını Sen Koy ve Böyle Bitmesin dizilerinin tekrar bölümleriyle başlıyor. Yayın akışının devamında Yeşil Deniz ve Baba Candır dizileri yer alıyor. Akşam kuşağında Erhan Çelik ile Ana Haber sizleri karşılıyor. Ardından yerli sinema filmi Kalandar Soğuğu TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Kalandar Soğuğu filminden sonra da Kendi Düşen Ağlamaz yarışma programı yayınlanacak. TRT 1, 3 Ağustos Perşembe günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar bu haberde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 3 Ağustos Perşembe

06.25’te Adını Sen Koy dizisi tekrar bölümü TRT 1 ekranlarına geliyor. Ömer hasta olan kardeşi için büyük bir oyunun içine istemeden de olsa girmiştir. Bu sebeple tamamen farklı bir insan olan Zehra ile evlenmek zorundadır. Adını Sen Koy dizisinin ardından Böyle Bitmesin yayınlanmaya başlıyor. Böyle Bitmesin aile problemlerini ve boşanmaları konu alan dizidir. Böyle Bitmesin’i izlemek için 08.15’te TRT 1’i izlemeniz gerekiyor. Böyle Bitmesin’den sonra da Bir Yastıkta Kocayalım programı TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Bir Yastıkta Kocayalım’da sorunlu evlilikleri kurtarma konusunda tüyolar paylaşılıyor.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.35’te yerli dizi Yeşil Deniz TRT 1’de yayına giriyor. Yeşil Deniz bir Ege dizisi olarak ekrana geliyor. Tam da özlenen köy havasında geçen dizide eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Yeşil Deniz dizisinin ardından Baba Candır ekrana geliyor. Baba Candır’da büyük fedakarlıklar yaparak çocuklarına hem anne hem baba olan yufkacı Salih’in yaşadıkları konu alınıyor. Baba Candır’dan sonra da Adını Sen Koy dizisi ekrana geliyor. Bu bölümde şaşıracağınız olaylar ekrana geliyor.

Haberin Devamı

19.10’da Akşam kuşağı Hava Durumu ile başlıyor. Türkiye’nin dört bir yanının hava durumu Hava Durumu programından öğrenebilirsiniz. Hava Durumu programından hemen sonra Erhan Çelik ile Ana Haber yayınlanıyor. Tüm haberler ve sıcak gelişmeler Erhan Çelik ile Ana Haber bülteninde yer alıyor.

20.00’da Türk Sineması “Kalandar Soğuğu” yayınlanıyor. Karadeniz’in dağ köyünde yaşayan Mehmet’in zorlu öyküsü filmde anlatılıyor. Aile ve dram türünde olan yerli sinema filmini mutlaka izlemelisiniz. Kalandar Soğuğu’nun ardından Kendi Düşen Ağlamaz yarışması TRT 1 ekranlarına geliyor. Sunuculuğunu Ertem Şener’in yaptığı yarışmada 3’er kişilik gruplarla yarışan yarışmacılar önlerinde bulunan 7 soru boyunca bir milyon TL’yi korumaya çalışıyorlar. Sorular sonucunda koruyabildikleri paralar yarışmacılara ödül olarak veriliyor.

01.40’ta TRT 1’de yayını eski tarihlerde olan fakat çok sevilen dizi Leyla ile Mecnun dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Leyla ile Mecnun izleyicisiyseniz bu bölümde olanlar sizleri kahkahalara boğacak. Leyla ile Mecnun’dan hemen sonra da Yeşil Deniz dizisinin tekrar bölümü yayınlanacaktır.

Haberin Devamı