Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 28 Temmuz Cuma

TRT 1 yayın akışı 28 Temmuz Cuma güne Böyle Bitmesin dizisiyle başlıyor. Böyle Bitmesin dizisinin hemen ardından ekranlara Bir Yastıkta Kocayalım geliyor. Öğlen vakitlerinde yayın akışında Yeşil Deniz ve Baba Candır dizilerinin bölümleri yer alıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde ise Payitaht “Abdülhamid” dizisi son hızıyla yayınına devam ediyor. Payitaht “Abdülhamid” biter bitmez Kolaysa Sen Yap yarışması TRT 1 ekranlarında olacak. TRT 1, 28 Temmuz Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 28 Temmuz Cuma

07.35’te TRT 1 Böyle Bitmesin dizisiyle yayına başlıyor. Dizide Türkiye’de son yıllarda artış gösteren boşanmalar ele alınıyor. Profesyonel oyuncu kadrosuyla Böyle Bitmesin TRT 1’ de. Böyle Bitmesi’nin hemen ardından Bir Yastıkta Kocayalım programı ekrana geliyor. Mutlu evliliğin sırları, yaşanan boşanmaların sebepleri ve düzenli bir evlilik hayatı nasıl olur sorularının tüm cevapları Bir Yastıkta Kocayalım’da!

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.05’te Yeşil Deniz dizisi Show TV ekranlarında yayına giriyor. Yeşil Deniz bir Ege dizisi olarak yayınlanıyor. Birbirinden sıcak insanların yaşadığı hikayeleri anlatan harika bir dizi. Yeşil Deniz’i izlemek için TRT 1 ekranlarını takip edebilirsiniz. Yeşil Deniz dizisi biter bitmez Baba Candır dizisi ekrana geliyor. Baba Candır dizisinde çocuklarına hem annelik hem de babalık yapan bir karakter görüyoruz. Karakterin acı tatlı yaşadıklarını anlatan Baba Candır dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

16.20’de Ömer ve Zehra’nın imkansız aşk hikayesini konu alan Adını Sen Koy yerli dizisinin tekrar bölümü yayınlanıyor. Adını Sen Koy dizisinden sonra Erhan Çelik İle Ana Haber ekrana geliyor. Erhan Çelik ile son dakika gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz. Erhan Çelik İle Ana Haber’in ardından Hava Durumu TRT 1 de yayına giriyor.

Haberin Devamı

20.00’da TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Payitaht “Abdülhamid” yayınlanıyor. Abdülhamid’ in tarih boyunca yaşadıklarını canlandıran dizinin bu bölümünde farklı olaylar meydana geliyor. Payitaht “Abdülhamid”in ardından eğlenceli yarışma Kadir Çöpdemir’in sunumuyla Kolaysa Sen Yap ekrana geliyor. 3’erli ekiplerden oluşan yarışma gruplarında kazanan grup 10.000 TL ödülün sahibi oluyor. 10.000 TL ‘lik büyük ödülü kazanmak için yarışmacıların kıyasıya yarışı izlemeye değer.

01.45’te gece kuşağına gelindiği zaman bir Ege dizisi olan Yeşil Deniz’in tekrar bölümü yayınlanıyor. Yeşil Deniz dizisinin tekrar bölümünden hemen sonra Baba Candır dizisi de tekrarıyla ekrana geliyor. Dizilerin tekrar bölümü için gece kuşağında TRT 1 ekranlarından ayrılmayın.

Haberin Devamı