Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 28 Haziran Çarşamba

TRT 1’nin 28 Haziran Çarşamba günkü yayın akışı sabahın ilk saatlerinde Böyle Bitmesin isimi dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve eğitici programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise İyilik Kulübü isimli program TRT 1 ekranlarına gelecek. TRT 1’nin 28 Haziran Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 28 Haziran Çarşamba

TRT 1’in 28 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı 07.30’da Böyle Bitmesin isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve ardından da Bir Yastıkta Kocayalım programı ile devam ediyor. Bu programda evlilik ile ailelerin sahip olduğu sorular cevaplanıyor ve evliliklerin iyiye gitmesi için neler yapılabileceği konuşuluyor.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.25’te ise Yeşil Deniz isimli dizi ekranlara gelecek. Yeşil Deniz Ege kasabasında geçen sıcak bir hikâye… Bu kasabada belediyenin hoparlörlerinden 24 saat anons yapılmaktadır ve samimi kişiler yaşamaktadır. Bu dizide anonsları Macır yapmaktadır ve yaptığı her konuşmadan sonra kahvehaneden kahkaha dolu sesler yükselir.

14.30’da TRT 1’in sevilen dizilerinden olan Baba Candır dizisinin eski bölümlerinden birisi yayınlanacak. Bu dizi 3 çocuklu bir babanın ve şirket patronunun hayatından geçenleri komik bir şekilde anlatıyor.

Baba Candır dizisinden hemen sonra ise Adını Sen Koy dizisi TRT 1 ekranlara gelecek. Diziden sonra ise Erhan Çelik ile Ana Haber ile haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkede ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte aktarılacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise İyilik Kulübü isimli program yer alıyor. Bu programda ülkemizin dört bir yanında savaş mağduru olan, travma geçiren, ebeveyni şehit ya da gazi olan çocukların hayalleri gerçekleştiriliyor. Hayran olduğu futbolcu ile birlikte aynı sahaya çıkma ihtimali bulan, ilk defa İstanbul’u görmek isteyen ve daha binlerce çocuk bu program sayesinde hayallerine kavuşacak. İyilik Kulübü isimli programdan sonra ise yerli sinema filmi Yumurta başlayacak.

01.15’te Yeşil Deniz dizisinin tekrar bölümlerinden birisi TRT 1 ekranlarına gelecek. Ardından ise Baba Candır’ın eski bölümü yayınlanacak.