Gazete Vatan Logo

Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe

Trt 1 28 Eylül Perşembe günü tarihli yayın akışı 05.58’de İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı ile başlayacak. Daha sonra Trt 1 yayın akışı Doktor Geldi, İyilik Kulübü ve Yeşil Deniz adlı yerli dizinin yayınlanması ile devam edecek. Beni Böyle Sev adlı yerli dizinin ardından tekrar Doktor Geldi, Böyle Bitmesin ve Seksenler adlı yerli diziler Trt 1 ekranlarında olacak. Erhan Çelik ile Ana Haber’den sonra Uefa Avrupa Ligi Grup Maçı Konyaspor Vitoria Guimaeres ve Yalaza Trt 1’de yayınlanacak.

Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe

Trt 1’in 28 Eylül Perşembe gününe ait sabah yayın kuşağı, 05.58’de İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı’nın yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra, 06.00’da Doktor Geldi adlı sağlık programı Trt 1 ekranlarında olacak. Doktor Geldi programında, Dr. Halit Yerebakan’ın sunumuyla ve Sağlık Bakanlığı’nın katkıları ile hazırlanan programda, alanında uzman doktorlar daha sağlıklı bir yaşamın sırlarını anlatıyor, izleyicilerin rahatsızlıklarına çözüm buluyor.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.20’de ise, Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk tv programlarından İyilik Kulübü Trt 1 ekranlarında olacak. Işık Yönt, Ömer Fırat Köker ve Cansın Bezircioğlu’nun sunduğu programda, ülkemizin dört bir yanından şehit ve gazi çocuklarının, hasta, öksüz ve yetim çocukların hayalleri gerçekleştiriliyor. Her bölümde, bu gibi özel durumu olan bir çocuğun hayali gerçeğe dönüşüyor. Hayallerin gerçeğe dönüştüğü programda ayrıca her bir adımda uzman görüşü alınıyor.

07.55’te ise Yeşil Deniz adlı yerli dizi Trt 1 ekranlarında olacak. 90’lı yılları konu alan ve bir ege kasabasında geçen dizide, 4 kafadarın hayatı ve aşkları anlatılmaktadır. Dizinin başrol oyuncuları Burak Serdar Şanal, Ali Barkın, Müezzin Cemil ve Mert Turak.

Haberin Devamı

10.30’da, 3 sezondur Trt 1 ekranlarından yayınlanan ve sevilen yerli dizi Beni Böyle Sev ekranlarda olacak. Dizide, genç yaşta birbirine inanarak evlenen, her zorluğa birlikte göğüs germeğe ant içmiş aşık çift Ömer ve Ayşem’in hikayesi anlatılıyor. Dizinin başrol oyuncuları Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran. Dizide ayrıca Güven Kıraç, Altan Gördüm, Zafer Algöz gibi oyuncular da rol alıyor.

12.45’te ise Doktor Geldi adlı program yeni bölümü ile yayınlanacak.

14.20’de, erken biten bir ilişki ve yolları tekrar kesişen bir çiftin anlatıldığı dizi Böyle Bitmesin Trt 1 ekranlarında olacak. Dizide Nergis Öztürk, Cemal Toktaş, Yeliz Kuvancı, Tomris İncer gibi oyuncular rol alıyor.

16.20’de, Seksenler adlı yerli dizinin tekrar bölümü Trt 1 ekranlarında olacak. Türkiye’nin 80’li yıllardaki toplumsal yaşamına yakından baktığımız dizinin başrollerinde Şoray Uzun, Cem Davran, Rasim Öztekin gibi oyuncular yer alıyor.

Haberin Devamı

Trt 1’de, 19.00’da Erhan Çelik İle Ana Haber sonrası, 20.00’de Uefa Avrupa Ligi Grup Maçları yayınlanacak. 28 Eylül günü son olarak Trt 1 ekranlarında Yalaza yayınlanacak.