Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 27 Haziran Çarşamba

27 Haziran Çarşamba gününe ait olan TRT 1 yayın akışı, sabah saat 06:15’de “İyilik Kulübü” adlı programın tekrar bölümü ile başlıyor. Annesi babası şehit düştüğü için yetim kalan çocukların hayalleri bu programda gerçeğe dönüşüyor. Sabaha erken başlayanlardansanız hemen ilk olarak TRT 1 ekranlarınızı açın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Kupa Akşamı” yayına başlıyor. Kupa maçları hakkındaki detayları bu programdan öğrenebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 27 Haziran Çarşamba

Sabah 06:15’de “İyilik Kulübü” adlı program ile güne başlayabileceksiniz. Programı seyrederken miniklerin en mutlu anlarına tanıklık edebilecek ve sabahınızı daha çok renkli ve keyifli kılabileceksiniz. Hemen ardından 06:50’de “Ailem, Odam ve Ben” adlı programla yayına devam ediliyor. Programda, bir pedagog ve dekorasyon uzmanı eşliğinde çocukların yaşam alanları dekore ediliyor. Saatler 07:50’e geldiğinde, “Yeşil Deniz” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin tekrar bölümünü izlerken sabahınızı çok daha renkli bir hale dönüştürebileceksiniz. 10:15’de komedi dolu kesitler sunan “Baba Candır” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:20’de “Kalk Gidelim” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Öğle arasında başlayan eğlence dolu fenomen dizi ile gününüzü daha renkli hale getirebilirsiniz. 16:00’da “Kupa Günlüğü” ile yayına devam ediliyor. Saatler 17:00’a geldiğinde, “FIFA 2018 Dünya Kupası Güney Kore-Almanya” maçı sizlerle olacak. Heyecan dolu bir şekilde izleyebileceğiniz maç, saat 18:00’da da devam edecek.

Haberin Devamı

19:00’da “TRT 1 Ana Haber” bülteni ekranlar karşısına geçecek. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, ayrıntıları ile birlikte ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte izleyebilir ve merak ettiklerinizi öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. 20:00’da “Kupa Akşamı” adlı program maç severlerle buluşacak. Aksiyon ve gerilim dolu bir akşam geçirmek isterseniz bu programı sakın kaçırmayın. 21:00’da “FIFA 2018 Dünya Kupası Sırbistan- Brezilya” adlı maç ekranlar karşısında yerini alacak. Hemen ardından 22:00’da “FIFA 2018 Dünya Kupası Sırbistan Brezilya” maçına devam ediliyor.

23:00’da ise “FIFA 2018 Dünya Kupası Meksika İsveç” adlı maç müsabakası sizlerle buluşacak. 01:00’da Yeşil Deniz” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara geliyor. 03:10’da “İyilik Kulübü” adlı program sevenleri ile buluşacak. Ardından 03:40’da ise “Kalk Gidelim” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı