Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba

27 Aralık Çarşamba günü TRT 1, 06:45’de başlayan “6 Mantı” adlı yerli dizi ile yayın akışındaki yerini alıyor. Sevilen dizi ile sabaha renkli ve eğlence dolu bir başlangıç yapmaya hazır olun. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin yeni bölüm serüveniyle güzel bir TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Hayranlarını bir kez daha ekranlarını başına kilitleyecek olan yeni bölümü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkındaki tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba

Sabah güne başlar başlamaz “6 Mantı” adlı dizinin tekrar bölümüyle karşılaşacaksınız. Sabah 06:45’de ekranlara gelen diziyi ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. Dizinin hemen arkasından 10:00’da “1’de Bugün” adlı haber bülteni ekranlara giriyor. Gündem haberlerini özet başlıklar halinde ele alan bülteni inceleyerek tüm gelişmelerden bilgi edinebileceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:10’a geldiğinde “Beni Böyle Sev” adlı nostalji dolu aşk temalı dizi yayına girecek. Hafta içi her gün aynı saatte başlayan diziyi, kahvaltı saatlerinizde seyredebilirsiniz. Daha sonra 12:45’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programını izleme fırsatı bulacaksınız. Sağlıklı yaşama dair tüyoların sunulduğu yayına yine değerli doktorlar katılıyor ve A’dan Z’ye tüm hastalıkların detayına iniliyor. Daha sağlıklı bir hayata adım atmanız mümkün hale geliyor.

14:30’da “1’de Bugün” adlı haber bülteni başlayacak. Gündemi meşgul eden en sıcak gelişmeler, ayrıntılarıyla ekranlarınıza yansıyor. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen tüm sıcak gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. 14:40’da “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı güncel yaşam programı ile yayın akışı devam ediyor. Günümüz evliliklerini gözler önüne seren renkli program ile heyecanlı dakikaların keyfini sürdürebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:30’da “Seksenler” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ekranlarda yer alıyor. Sevilen yerli dizi de seksenli yılların yaşantısına tanıklık edebilecek ve eğlence dolu anlar geçirebileceksiniz. Saatler 18:55’e geldiğinde “Ana Haber” bülteni yayın akışına dahil olacak. Gündemi meşgul eden sıcak gelişmeleri, ekranlarınızdan seyrederek öğrenme şansı bulabilirsiniz.

20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizi ile baş başa kalacaksınız. Dizinin nefes kesen yeni bölümü ile çarşamba akşamınızın nasıl geçtiğini anlamayacak ve gelişen olaylara hayret edeceksiniz. 23:30’da “Pelin Çifçi ile Gündem Ötesi” adlı güncel yaşam programı ekranlara yansıyor. Programda gündeme özgü siyaset, ekonomi, magazin ve sağlık konularının dışında daha çok hayatın içinden olan yaşanmış öyküler ele alınıyor.

Haberin Devamı

01:00’da “Yalaza” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 03:10’da “1’de Bugün” adlı haber bülteni yayına geçiyor. Hemen ardından 03:20’de “Beni Böyle Sev” adlı dizinin, 05:30’da ise “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı programın tekrarları göze çarpıyor.