Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 24 Mayıs Çarşamba

TRT 1 24 Mayıs Çarşamba gününe ait yayın akışı Osmanlı Tokadı isimli diziler başlıyor ve eğlenceli programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise Ana Haber’den sonra Diriliş Ertuğrul dizisi UEFA Avrupa Ligi Final maçı nedeniyle yayınlanmayacak. TRT 1’in 24 Mayıs Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 24 Mayıs Çarşamba

TRT 1’in 24 Mayıs Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 06.23’te İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı ile başlıyor. Daha sonra ise 06.25’te Osmanlı Tokadı isimli dizinin eski bölümü ekranlarda olacak. 08.00’da da Adını Sen Koy dizisi ekranlara gelecek. Ömer tamamen başka dünyadan olan Zehra ile evlenmek zorundadır ve ne yapacağını bilememektedir.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.05’te ise 1’de Bugün isimli program ekranlarda olacak. TRT 1 kanalında ekrana gelen bu programda dizilerin setleri ziyaret ediliyor ve oyuncularla set arkasında bir araya geliniyor. 09.15’te de İyi Fikir ekranlara gelecek. Bu program sayesinde hayatın tüm fikirleri evinize geliyor. 5. sezonu ile ekranlarda olan İyi Fikir programını Ece Erken sunuyor. Saat 11.15’te ise 1’de Bugün programının devamı yayınlanacak.

Saat 11.25’te de Hangimiz Sevmedik dizisinin tekrar bölümleri TRT 1’de olacak. Yakın zamanda final yapan dizinin bu bölümlerini kaçırdıysanız bu saatte ekran başına!

Saat 15.00’da da Bir Yastıkta Kocayalım, TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Hemen ardından da TRT 1’de Bugün programının devamı ekranlarda olacak. 16.40’ta da Adını Sen Koy dizisinin yeni bölümü yayınlanacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağı ise saat 19.00’da Erhan Çelik İle Ana Haber ekranlarda olacak. Gündemdeki son gelişmelerin ve dünya üzerindeki son olayların yayınlanacağı bu saatte bütün haberleri öğrenebilirsiniz.

Saat 20.00’de ise bu hafta yayınlanması gereken Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü yerine Diriliş En Güzel Sahneler isimli özel program yayınlanacak. Daha sonra 21.45’te de UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax-Manchester United maçı ekranlarda olacak. Maçın hemen ardından da Kupa Töreni ile yayın akışı devam edecek.