Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 22 Mart Perşembe

22 Mart Perşembe gününe ait TRT 1 yayın akışı, sabah 06:10’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı ekranlara dahil olacak. Sabahın erken saatlerinde başlayan programı izlerken sağlıklı yaşama dair pek çok konuda bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Regaib Kandili Özel” adlı kandil gününe özel yayın sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 22 Mart Perşembe

Sabah ilk olarak “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlıklı yaşama dair bilgiler sunan renkli program sizlerle olacak. Ardından 07:25’de “Böyle Bitmesin” adlı sevilen diziyi izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin tekrar bölümü, hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız karşısına çıkıyor. 09:25’de ”1’de Bugün” adlı sabah bülteni ekranlarınız karşısına çıkacak. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri sabahın ilk saatlerinde TRT 1 ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. 09:35’de “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin heyecan dolu tekrar bölümünü bir kez daha seyredebileceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:40’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlıklı yaşam programı yepyeni bölümü ile ekranlarınız karşısına çıkıyor. Birbirinden farklı, alanında uzman hekimlerin katılımı ile hafta içi her gün aynı saatte yayına dahil olan program, hem tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgiler sunuyor hem de diyet, beslenme ve spor gibi farklı alanlarda tüyolar sunuyor. 14:30’da “Evlilik Okulu” adlı program ekranlarınızda olacak. Birbirinden farklı 5 çiftin hayat hikayelerini gözler önüne seren yayını izlerken heyecan dolu anlara tanıklık edebileceksiniz.

Haberin Devamı

16:25’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ekranlarınız karşısına geçecek. Haberin nabzını tutan gelişmeleri genel hatları ile bu programdan takip edebilirsiniz. 16:35’de “Aslan Ailem” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 18:55’de “Hava Durumu” adlı kısa yayın ekranlarınıza dahil olacak. Dünya üzerindeki pek çok noktanın ve Türkiye’nin haftalık hava durumunu, bu yayından takip edebilirsiniz.

19:00’da “Ana Haber” bülteni ile akşam haberleri sizlerle olacak. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar akla gelebilecek pek çok konu alanına özgü gelişmeler detayları ile karşınızda yer alacak. 20:00’da “Regaib Kandili Özel” adlı kandil gününün anlamını ve önemine içeren bir yayın ekranlara dahil oluyor.

22:00’da “Mehmetçik Kutulamare” adlı tarihi dizi tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısında olacak. Sevilen diziyi, ailenizle birlikte keyif içinde seyrederek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. 23:30’da “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçecek. Hemen ardından 01:00’da “Leyla ile Mecnun” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. 02:40’da “Böyle Bitmesin” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. 04:30’da “1’de Bugün” adlı haber bülteni yayına geçecek. 04:40’da ise gündüz kuşağına ait “Evlilik Okulu” adlı programın tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı