Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Aralık Çarşamba

20 Aralık Çarşamba günü TRT 1 yayın akışı sabah 06:20’de “6 Mantı” adlı yerli dizi ile başlangıcı yapıyor. Renkli ve eğlenceli dizi ile güne güzel bir şekilde uyanabilir ve keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yeni bölümü ekranlara geliyor. Tarihi dizi ile güzel ve renkli bir çarşamba akşamına hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi takipte kalabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Aralık Çarşamba

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ekranlarınızda TRT’nin sevilen dizisi “6 Mantı” ile karşılaşacaksınız. Komedi dolu dizi ile keyifli bir sabah sizleri bekliyor. Dizinin hemen ardından saat 07:25’de “Yeşil Deniz” adlı Ege esintisi taşıyan sıcak ve samimi kasaba dizisi ekranlara gelecek. Daha sonra 09:55’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni yayına giriyor. Gündeme dair sıcak gelişmeleri ele alan haber bülteninden tüm merak ettiğiniz konuları öğrenme fırsatı bulabileceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:05’i gösterdiğinde nostalji dolu anlar yaşatan “Beni Böyle Sev” adlı yerli aşk temalı diziyi izleyebileceksiniz. Sürükleyici kesitleriyle sevenlerini ekranları başına kilitleyen dizi ile kahvaltı saatlerinizi daha renkli ve keyifli hale getirebilirsiniz. 12:45’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı yayına dahil oluyor. Sağlıklı yaşama dair detaylı tüyoların sunulduğu programa üstelik alanında uzman pek çok doktor da katılıyor. Diyetten hastalıklara, spordan egzersize kadar pek çok konuda yine ayrıntılı bilgiler edinebileceksiniz.

Haberin Devamı

14:40’da “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı program sizlerle olacak. Günümüz evliliklerinin gerçek taraflarını gözler önüne seren programda, yaşanan olaylar sahneleştirilerek somut halde seyircilere aktarılıyor. Hafta içi her gün aynı saatte başlayan yayını izleyerek heyecan dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. 16:30’da “Seksenler” adlı yerli dizinin tekrarı yayına geçiyor. 80’li yılların özlenen yaşanmışlıklarını seyircileriyle buluşturan samimi dizi ile keyif dolu bir TV saati gerçekleştirebilirsiniz. 18:55’de “Hava Durumu” yayında yerini alıyor.

19:00’da “TRT Ana Haber” ile akşam haberleri karşınıza çıkacak. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar tüm merak ettiğiniz gelişmeleri ayrıntılarıyla öğrenme fırsatı yakalayabileceksiniz. 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizi, aksiyon ve macera dolu yeni bölümüyle güzel bir akşam geçirmenizi sağlayacak. Her karesine kilitli kalacağınız diziyi sakın seyretmeyi unutmayın!

23:30’da “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı program ekranlardaki yerini alıyor. Hemen ardından saatler 01:00’ı gösterdiğinde de “Yeşil Deniz” adlı dizinin tekrarı yayında oluyor. 03:00’da “1’de Bugün” ile haber dünyasının en sıcak gelişmeleri anlık olarak seyredebileceksiniz. Bültenin bitiminden sonra 03:10’da “Beni Böyle Sev” adlı dizinin, 05:05’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak.

Haberin Devamı