Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar

TRT 1 yayın akışı 20 Ağustos Pazar gününde Adını Sen Koy dizisiyle başlayıp, Beni Böyle Sev dizisiyle devam ediyor. Ardından yabancı sinema Arizona Silahşörleri yayın akışına giriyor. Arizona Silahşörleri filminden sonra sırasıyla Yeşil Deniz ve Baba Candır yerli dizileri yayınlanıyor. Akşam kuşağı Hava Durumu ve Işıl Açıkkar İle Ana Haber programlarıyla başlıyor. Sonrasında Sıra Sende Türkiye programı yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağında da El Emeği ve Kolaysa Sen Yap programlarıyla yerli dizilerin tekrarları yer alıyor.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 20 Ağustos Pazar

TRT 1, 20 Ağustos Pazar günü yayın akışı 06.30’da Adını Sen Koy adlı dizinin tekrar bölümüyle başlıyor. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Adını Sen Koy’un bu bölümünde aşk çıkmazı devam ediyor. Ardından bir başka TRT 1 dizisi olan Beni Böyle Sev yayın akışında yerini alıyor. Genç yaşta hayatlarının aşkını yaşayarak evlenen Ayşem ile Ömer’in hikayesi Beni Böyle Sev’de anlatılıyor. Beni Böyle Sev 07.35’te TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.50’de yabancı sinema filmi Arizona Silahşörleri yayınlanıyor. Yıllardır eskimeyen kovboy filmlerine tutkunsanız Arizona Silahşörleri filmini mutlaka seyretmelisiniz. Arizona Silahşörleri yabanc ı sinema filminin ardından bir Ege hikayesini anlatan komedi dizisi Yeşil Deniz yayınlanıyor. Hafta sonunuzu eğlenceli geçirmek istiyorsanız Yeşil Deniz güzel bir alternatif olabilir. Yeşil Deniz 11.55’te TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

15.00’da TRT 1’in hem hüzünlü hem de eğlenceli dizilerinden Baba Candır yayınlanıyor. Çocuklarıyla hayatı pahasına ilgilenen yufkacı bir babanın hayat hikayesi bu dizide konu alınıyor. Eğlenceli ve hüzünlü sahneleri olan Baba Candır’ı TRT 1 ekranlarında seyredebilirsiniz. Baba Candır dizisi bittikten sonra Adını Sen Koy dizisi yayın akışında yerini alıyor. Ömer ile Zehra’nın imkansız aşkında bakalım bu bölümde ne gibi gelişmeler olacak? Adını Sen Koy’un bitmesiyle Hava Durumu programı 19.10’da yayınlanıyor.

Haberin Devamı

19.30’da tüm Türkiye’den haberleri aktarmak için Işık Açıkkar İle Ana Haber programı yayınlanıyor. Haber programının ardından Sıra Sende Türkiye programı yayına başlıyor. Ekranların yeni müzik yarışması Sıra Sende Türkiye’nin sunuculuğunu Uraz Kaygılaroğlu yapıyor ve jürisinde Mustafa Keser, Işın Karaca , Metin Şentürk yer alıyor. Eğlence dolu yarışmada ödül tam 200.000 TL! Sıra Sende Türkiye 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

00.40’ta sabah kuşağında yer alan yabancı sinema filmi Arizona Silahşörleri yayınlanıyor. Ardından El Emeği programı yayın akışında yerini alıyor. Son olarak Yeşil Deniz yerli dizisinin tekrar bölümü ve Kolaysa Sen Yap yarışma programının tekrar bölümü yayınlanıyor.

Haberin Devamı