Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 2 Mayıs Çarşamba

2 Mayıs Çarşamba gününe ait olan TRT 1 yayın akışı, sabah 06:15’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sağlık, siyaset, emlak, politika ve yaşam gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri bu sabah bülteninden seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkacak. Nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara gelen bu tarihi yapım dizisini sevdiklerinizle birlikte izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 2 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak “1’de Bugün” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri ve haberleri tek tek bu bültenden takip edebileceksiniz. Ardından 06:25’de “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sabah dizi keyfi yapmayı seviyorsanız bu nostaljik kesitler sunan diziyi sakın kaçırmayın. 09:15’de “Pelin Çift ile İyi Fikir” adlı sabah programı karşınızda olacak. Hafta içi her gün ekranlar karşısına gelen programda yaşama dair pek çok konu konuşuluyor, konukların ve uzman hekimlerin katılımı ile daha renkli anlar yaşanıyor. 11:30’da “Misafirim Var” adlı program sizlerle olacak. Kapı kapı dolaşarak evlere konuk olan ünlü sunucu ile mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:25’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı başlıyor. Diyet, beslenme, spor ve egzersiz gibi daha pek çok alana özgü gelişmeleri tek tek bu programdan seyredebileceksiniz. 14:55’de “Evlilik Okulu” adlı program yayına geçiyor. Günümüz evliliklerini gözler önüne seren program gün ortanıza renklilik katıyor. 16:55’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile gündeme özgü gelişmelerden haberdar olabileceksiniz.

Haberin Devamı

17:05’de ekranların sevilen dizisi “Kalk Gidelim” yayında yerini alacak. Komedi dolu diziyi izleyerek güzel bir TV keyfine tanıklık edebilirsiniz. 18:55’de “Hava Durumu” ekranlar karşısına geçiyor. 19:00’da “TRT 1 Ana Haber” ile akşam bülteni yayına geçiyor. Dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeleri tek tek bu akşam bülteninden seyrederek öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Tarihi kesitler sunan dizi ile mükemmel bir akşama şimdiden hazır olun! 23:45’de “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı güncel program sizlerle olacak. Gündeme dair tüm gelişmelerin konuşulduğu bu programı seyrederek gecenize hareketlilik katabilirsiniz. 01:15’de Misafirim Var” adlı programın tekrarı sevenleri ile buluşuyor. 02:55’de “Kalk Gidelim” adlı dizinin, 05:00’da ise “Misafirim Var” adlı yemek programının tekrarı bir kez daha sizlerle olacak.

Haberin Devamı