Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 17 Mayıs Çarşamba

En çok izlenen kanallardan birisi olan TRT 1’in 17 Mayıs Çarşamba günkü yayın akışında yine birbirinden değerli programlar ve diziler yer alıyor. Gündüz kuşağında haber ve tekrar bölümleri ağırlıklı olurken akşam kuşağında ise Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Yine heyecanlı diyaloglara sahne olacak dizinin yeni bölümünde heyecan durmuyor. TRT 1’in 17 Mayıs Çarşamba günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 17 Mayıs Çarşamba

TRT 1 yayın akışı bugün saat 06.25’te Osmanlı Tokadı ile başlıyor ve daha sonrasında ise saat 08.00’da Adını Sen Koy dizisi ile devam ediyor. Dünyaları siyah ve beyaz kadar farklı olan Zehra ve Ömer’in hikayelerini anlatan dizinin eski bölümlerini izlemediyseniz tekrar bölümleri ile açığınızı kapatabilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.05’te de 1’de Bugün programı ekranlarda yer alacak ve ardından da saat 09.15’te İyi Fikir programı yayınlanacak. TRT 1’in kadın kuşağı programlarında olan İyi Fikir programında, Ece Erken izleyicileri yeni bir güne hazırlanıyor. Sağlık ile ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarını bu programda bulabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışı saat 11.10’da Ana Kuzusu dizisi ile devam edecek. Ardından da saat 13.10’da Ana Kuzusu dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Dizinin ardından Bir Yastıkta Kocayalım programı yayınlanacak. Gerçek hayat öykülerinden yola çıkılarak hazırlanan bu programda evlilik ile ilgili konular tartışılıyor. Zamane evliliklerinin neden uzun sürdüğü hakkında yaşamış kişilerden dönütler alınıyor.

Haberin Devamı

Akşamüzeri kuşağı saat 16.40’da Adını Sen Koy dizisi ile başlayacak. Dizinin tekrar bölümünün ardından saat 19.00’da Erhan Çelik İle Ana Haber saatinde, gün boyu yurt içinde ve yurt dışında yaşanan son gelişmeler ve haberler aktarılıyor.

Akşam kuşağında ise Diriliş Ertuğrul dizisi 88. bölümü ile ekranlara gelecek. Davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılan Ertuğrul Bey’in devrini anlatan dizide her hafta birbirinden heyecanlı olaylar sahne alıyor. Bu haftaki bölümünde de yine heyecanlı sahnelere yer verilecek olan dizide aksiyon dinmeyecek gibi görünüyor.

Gece 23.30’da ise Pelin Çift ile Gündem Ötesi programı ile gün kapanacak. Yaradılışa ait bilinmeyen sırları, sembollerin anlamlarını, tarihteki üzeri kapalı olan gerçeklerin sorgulandığı bu programda ilgi çekici konular ile gününüzü sonlandırabilirsiniz.