Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba

16 Mayıs Çarşamba gününe ait olan TRT 1 yayın akışı, sabah 06:50’de “1’de Bugün” adlı sabah bülteni ile ekranların karşısına çıkacak. Haber dünyasına ilişkin tüm gelişmeleri bu sabah bülteninden seyredebilirsiniz. Akşam vakitlerinde ise 20:25’de “Mehmetçik Kutulamare” adlı efsanevi dizisinin yepyeni bölümü hayranlarını karşılıyor. Fragmanı ile etkileyen fenomen dizinin yeni bölümünü izlerken mükemmel bir akşama şimdiden kendinizi hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizin devamını detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile yayın akışına geçilecek. Gündemi irdeleyen bültenden sağlık, siyaset, ekonomi, yaşam ve tarih gibi tüm konu alanlarına dair gelişmeleri takip edebilirsiniz. Bültenin hemen ardından 07:00’da “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sabaha erken başlayanlardansanız bu sevilen dizinin tekrarını keyifli şekilde seyredebilirsiniz. Ardından 10:15’de “Pelin Çift ile İyi Fikir” adlı sabah programı karşınızda yer alacak. Sabahın erken saatlerinde başlayan programdan beslenme, spor ve diyet gibi daha pek çok konu alanı hakkında derin bilgiler edinebileceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:50’de “Misafirim Var” adlı program ekranlar karşısına çıkıyor. Kapı kapı dolaşarak evleri ziyaret eden program izleyenlerinin birbirinden leziz yemek seçenekleri ile tanışmanızı sağlıyor. Ardından 14:45’de “Ailem, Odam ve Ben” adlı program başlıyor. Evlere konuk olan bir pedogog, iç mimar ve ressam çocuklarınızın hayallerindeki yaşam alanını gerçeğe dönüştürüyor. Programı izleyerek siz de kendi çocuğunuz için böyle bir faaliyetin yapılmasını düşünebilirsiniz. 16:05’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ekranlara dahil olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detaylı şekilde bu bültenden seyredebileceksiniz. 16:15’de “Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması ekranların karşısında bulunacak.. Akşam saatlerine doğru başlayan program ile huzur dolu anlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

18:30’da “1’de Bugün” adlı akşam bülteni ekranlar karşısına dahil oluyor. Ardından 19:00’da “Ramazan Sevinci” adlı program yayın akışına geçiyor. Saat 20:25’de “Mehmetçik Kutulamare” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. Ekranların sevilen dizisi ile mükemmel bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 23:45’de “Kuran’ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” adlı yarışma programı ekranlara dahil oluyor. Hemen ardından 01:30’da “Sahur Bereketi” adlı yayın ekranlara geçecek. 03:55’de “Kuran-ı Kerim Hatmi Şerif” adlı program yayında bulunacak. 04:50’de “1’de Bugün” adlı bülten, 05:35’de ise “Misafirim Var” adlı enfes yemek programının tekrarı ekranları renklendiriyor.

Haberin Devamı