Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 15 Kasım Çarşamba

15 Kasım Çarşamba günü TRT 1, sabah 07:00’da “İyilik Kulübü” adlı saygınlığı ortaya çıkaran renkli bir program ile yayın akışına başlıyor. Programda hayatının erken döneminde savaşla tanışmış, yetim veya öksüz kalmış çocukların minik yüreklerine dokunuluyor ve yüreklerini süsleyen küçük hayaller gerçeğe dönüştürüyor. Hüzünlü anlar yaşatacak olan program ile sabahınızı daha renkli kılabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Diriliş Ertuğrul” adlı yerli dizinin tarih dolu sahneleri ile sürükleyici bir akşam hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 15 Kasım Çarşamba

Sabahın ilk saatlerinde başlayan “İyilik Kulübü” adlı program ile güne başlayabilirsiniz. Hemen ardından 07:40’da “Yeşil Deniz” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sıcak bir Ege kasabasının samimi geçen kesitleri karşısında bazen gülecek bazen de hüzünlü anlar yaşayacaksınız. 10:05’de “TRT 1’de Bugün” haber bülteni ile gündemdeki gelişmeleri yakından inceleyebilme şansı elde edeceksiniz. Siyasetten sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar giden ayrıntılı konu başlıkları ile merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:15’de “Beni Böyle Sev” adlı aşk dizisinin tekrar bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Aşkın en saf ve gerçek yüzünü ele alan renkli dizi ile sabahınıza hareketlilik kazandırabilirsiniz. 12:50’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı ekranlarınızda olacak. Sağlıklı yaşama dair tüm püf noktalarının yer aldığı ve hastalıkların detayları hakkında bilgi verildiği programdan farklı bilgiler öğrenebilirsiniz.

14:35’de “TRT 1’de Bugün” ile kısa bir haber molası vereceksiniz. En sıcak gelişmeleri takip ederek gündemden haberdar olabilirsiniz. 14:45’de “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı evlilik programı ile günümüz evlilikleri hakkında güzel ve farklı kesitlere rastlayabileceksiniz.

Haberin Devamı

16:35’de “TRT 1’de Bugün” adlı haber bülteni yayına başlıyor. Gündemin nabzını özet haber niteliğindeki gelişmelerden öğrenebilirsiniz.16:45’de Pelin Çift’in sunduğu “Hakkını Helal Et” programını seyredebileceksiniz. Hemen arkasından 18:55’de “Hava Durumu” ekranlarınızda olacak.

19:00’da “Zafer Kiraz ile Ana Haber” adlı bülten ile akşam kuşağı başlıyor. Gündeme dahil olan ve ayrıntılı konu başlıkları ile zenginleştirilen en merak edilen sıcak gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Siyaset, ekonomi, sağlık ve yaşam gibi farklı alanlardaki en güncel gelişmeleri izleyebilirsiniz. 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlarınıza dahil oluyor. Dizinin hemen bitiminden sonra 23:30’da “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” programı başlayacak.

Haberin Devamı

01:00’da “Leyla ile Mecnun” adlı dizinin tekrarı yayına geçecek.

02:35’de “Yeşil Deniz” adlı yerli dizinin tekrarı yayın akışında yer alıyor. 04:25’de “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı evlilik programı, 05:40’da ise “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı karşınıza çıkıyor.