Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba

TRT 1’in 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde İyilik Kulübü ile başlıyor ve gün içerisinde birbirinden bilgilendirici programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen tarihi dizi Diriliş “Ertuğrul” yer alıyor. Her bölümüyle heyecan yaratan dizinin bu haftaki bölümü de renkli olacağa benziyor.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 14 Haziran Çarşamba

TRT 1’in 14 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 06.30’da İyilik Kulübü isimli program ile başlıyor. Ardından ise Osmanlı Tokadı dizisinin eski bölümlerinden birisi TRT 1 ekranlarında olacak. Saat 08.55’te ise 1’de Bugün isimli kısa program yayınlanacak ve TRT 1’de bugün nelerin olacağı hakkında kıza bir bilgi verilecek. Saat 09.05’te ise El emeği isimli program başlayacak. Bu programda el emeği birçok ürün sergileniyor ve nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi veriliyor.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 10.35’te sevilen dizi Hangimiz Sevmedik dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Hemen ardından ise Bir Yastıkta Kocayalım programı yayınlanacak. Bu programda evlilik problemlerine çözümler üretilirken diğer yandan da iyi bir evlilik nasıl olur soruları cevaplanıyor.

Saat 15.30’da ise Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması TRT 1 ekranlarında olacak. Birbirinden yetenekli gençlerin yarıştığı programda en güzel Kur’an okuyan kişi seçiliyor. Bu programdan hemen sonra ise Erhan Çelik ile Ana Haber başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dış dünyada meydana gelen önemli olaylar ayrıntıları ile birlikte aktarılacak.

Haberin Devamı

Saat 19.00’da ise ramazan akşamlarının vazgeçilmezi Ramazan Sevinci programı başlayacak. Hemen ardından ise en sevilen dizilerden olan Diriliş “Ertuğrul” ekranlara gelecek. Bu hafta sezon finali yayınlanacak olan dizide yine aksiyon dolu sahneler yer alacak. Emir Sadettin ortalığın boş kaldığını gördükten sonra kendi kafasına göre iş yapmaya kalkmıştır. Tek istediği Sultan’ın ve Ertuğrul’un yeryüzünden silinmesidir. Fakat bu beklediği kadar kolay olmayacaktır.

Diriliş “Ertuğrul” dizisinden hemen sonra ise Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması başlayacak. Ardından ise Sahur Bereketi isimli program ile sahur vakti geçirilecek.