Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba

13 Aralık Çarşamba günü TRT 1, 06:25’de “6 Mantı” adındaki yerli dizinin tekrar bölümü ile ekranları renklendiriyor. Güne erken başlıyorsanız sabah güzel bir dizi keyfi gerçekleştirmek için seyredebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin nefes kesen yeni bölümü sizlerle olacak. Ailenizle birlikte çarşamba akşamlarınızı daha heyecanlı kılmak istiyorsanız mutlaka ekranlarınızın başına geçin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 13 Aralık Çarşamba

Sabah ilk olarak “6 Mantı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı başlayacak. Hemen ardından 07:30’da “1’de Bugün” adlı kısa bir haber bülteni sizlerle. Dünya üzerinde ve Türkiye’de gelişen olaylardan bilgi edinmek isterseniz bu sabah haberlerini takipte kalabilirsiniz. 07:40’da Egenin samimi köy havasını anlatan “Yeşil Deniz” adlı dizinin tekrarı ekranlara geliyor. Kahvaltı saatlerinizi daha eğlenceli kılmak isterseniz bu sevimli kasaba dizisini izleyebilirsiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 10:10’u gösterdiğinde “1’de Bugün” haber bülteni ile yine kısa bir haber molası verebileceksiniz. En sıcak son dakika haberlerini ekranlarınız karşısında seyrederek gelişen olaylar hakkında tüm ayrıntılı öğrenebilir ve hava durumunu takip edebilirsiniz. Saatler ilerledikçe 10:20’de “Beni Böyle Sev” adlı nostaljik aşk dizisi ile yayın akışı devam ediyor. Aşkın en masum ve saf halini ele alın TRT 1 klasiği ile sabahınızı daha keyifli ve güzel hale getirebilirsiniz.

Saat 12:45’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sağlıklı yaşama dair tüyoların anlatıldığı programa aynı zamanda uzman doktorlar da katılıyor. Yine programda, çeşitli hastalıklardan tedavi yöntemlerine kadar daha pek çok kulvarda bilgiler aktarılacak. Gün ortasına denk gelen sağlık programını seyretmeyi sakın unutmayın!

Haberin Devamı

14:30’da “1’de Bugün” ile kısa bir haber girişi ekranlarınızda olacak. Haber dünyasına ait tüm gelişmeleri kısa özet niteliğinde ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. 14:40’da “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı günümüz evliliklerini ele alan güncel yaşam programı sevenleriyle buluşacak. Evlilikte yapılan tüm yanlışları ve mutlu anları ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz.

16:30’da “Seksenler” adlı sevilen dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Sıcak mahalle dizisinin komik, dinamik ve nostaljik anları yine gözler önüne serilecek. 18:55’de kısa bir “Hava Durumu” yayını ile haftalık ve günlük olarak hava koşulları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 19:00’da “Zafer Kiraz ile Ana Haber” bülteni yayın akışında yerini alıyor. Haber dünyasının tüm ayrıntıları ekranlarınıza aktarılacak. Siyaseten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar pek çok alandaki güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Hemen ardından “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı güncel yaşam programı sizlerle… Gece kuşağında ise sevilen programların ve dizilerin tekrarları yeniden ekranlara gelecek. 01:00’da “Yeşil Deniz adlı diziyi seyircileri ile yeniden buluşuyor. 02:50’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programının tekrarı ekranlarda göze çarpıyor. 04:05’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile kısaca haberleri seyredebileceksiniz. 04:15’de “Bir Yastıkta Kocayalım”, 05:10’da “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı iki programın tekrar bölümü yayın akışında dikkatleri çekiyor.