Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe

12 Ekim perşembe günü TRT 1 yayın akışı “İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı” ile güne başlangıç yapıyor. Güzel ve saygılı bir başlangıç ile sabahınızı aydınlatabilirsiniz. Akşam kuşağında ise yabancı sinema “Akıl Oyunları” filmi ekranlarda yerini alacak. Evinizde sinema deneyimini ve keyfini yaşamak istiyorsanız mutlaka izleyin. TRT 1 yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe

05:33’de “İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı” ile kanal yayını başlıyor. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” programı ekranlarda yerini alacak. 05:35’de başlayan programda, birbirinden uzman doktorlar merak ettiğiniz sağlık sorularını çözüme kavuşturuyor. Bilinçli olma ve hastalıklarla mücadele etme gibi daha pek çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

06:55’de “İyilik Kulübü” isimli program yayına giriş yapıyor. Program; travma geçirmiş kişilerin, gazilerin, hastaların ve öksüzlerin hayallerini gerçekleştirmeyi hedef ediniyor. Yeni bölümde de yine bir çocuğun hayalleri gerçek olacak. 07:40’da “Yeşil Deniz” dizisi” tekrar bölümü ile yayına girecek. Ege hikayesini ele alan sıcak ve samimi dizi sevenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. 10:20’de TRT 1’de Bugün Haberleri ekrana geliyor. Siyaset, ekonomi ve sağlık gibi dünyada gelişen en güncel olayların özetlerine haber bülteni sayesinde ulaşabilirsiniz. 10:30’da aşk dizisi “Beni Böyle Sev” karşınıza çıkacak. Orhan Gencebay’ın şarkısından ilham alınarak kurgulanan dizi sevenlerinin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Haber gelişmeleri 14:30’da yine ekranlarınızda. Anlık gelişen dünya gündemi ve gelişen farklı olayları en gerçekçi verileriyle gözler önüne serilecek.

Haberin Devamı

14:40’da “Bir Yastıkta Kocayalım” programı ekranlarda yerini alıyor. Tümü gerçek yaşam hikayelerinden kurgulanarak hazırlanan programda, yeni nesil evliliklerden boşanmalara kadar pek çok alanı kapsayan konular irdeleniyor. 16:25’de “Seksenler” dizisinin eski bölümleri sevenleri ile buluşacak. 19:10’da başlayan güncel “Hava Durumu” yayınından sonra ise Ana Haber bülteni ekranlarınıza geliyor. 19:30’da ekranlara giriş yapan haber bülteni sayesinde dünya gelişmelerinden tarafsız şekilde haberdar olabilirsiniz.

20:00’da sinema keyfi yapmak isteyenler için “Akıl Oyunları” yayına başlıyor. Forbes Nash Jr, küçük yaşta kendine özgü geliştirdiği kuramlar sayesinde matematik dünyasının dehası haline gelmiş bir kişiliktir. Yükselişinin ardından bencil ve aşırı güven problemleri yüzünden sorunları ile baş edemez ve yıkılır. Düşünlüğünün ardından kısa bir süre yeniden keşfedilir ve Nobel Ödülü’ne layık görülür. Sürükleyici film ile evinizde güzel bir sinema deneyimi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

22:35’de Pahitaht “Abdülhamid” isimli tarihi dizi sevenlerini karşılıyor. Osmanlı tarihinin esintilerini günümüze yansıtan diziden çok şey öğrenme fırsatı elde edebileceksiniz. 01:05’de “Bir Yastıkta Kocayalım” programı, 02:30’da “İyilik Kulübü” tekrar bölümleri ile yayında olacak. 03:10’da TRT 1’de Bugün haberleri yeniden karşınıza geliyor. 03:20’de ise “Yeşil Deniz” tekrar bölümü ile seyircilerinin karşısına çıkacak.