Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 11 Nisan Çarşamba

11 Nisan Çarşamba gününe ait olan TRT 1 yayın akışı, sabah 06:25’de “1’de Bugün” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile bu bültenden öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Hareketli anlar yaşatan dizi ile mükemmel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 11 Nisan Çarşamba

Sabah 06:25’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile yayın akışı başlıyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, ayrıntıları ile bu haber bülteninden analiz edebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, politikadan hava durumuna kadar akla gelebilecek tüm konu alanlarına özgü gelişmeler sabah bülteninde yer alıyor. 06:35’de “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Aşk temalı dizi ile sabahın erken saatlerinde nostaljik anlar yaşayabilirsiniz. 09:15’de “Pelin Çift ile İyi Fikir” adlı sabah programı yayın akışına başlıyor. Diyet, beslenme ve spor gibi sağlıklı yaşama özgü tüm tüyoları bu sabah programından öğrenebilirsiniz. 11:30’da “1’de Bugün” adlı haber bülteni yayına geçecek. Gündeme özgü tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile bu bültenden analiz edebileceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:40’da “Misafirim Var” adlı bereketli sofralara konuk eden renkli yemek programı ekranlarınızda. Özel yemek tarifleri sunan program ile eğlence dolu vakitler geçirebilir ve sofralarınıza yepyeni tatlar kazandırabilirsiniz. 13:25’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı yayında olacak. Sağlıklı yaşama özgü tüyoların sunulduğu programdan diyet, beslenme ve spor gibi alanlarda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. 14:55’de “Evlilik Okulu” adlı program ile mükemmel bir gün ortası geçirebileceksiniz. Uzman psikolog Aynur Ayaz’ın ve Yeşim Akıncı’nın ortaklığı ile yürütülen programı hafta içi her gün TRT 1 ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:55’de “Aslan Ailem” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Güzel bir dizi ile gününüzü taçlandırmak istiyorsanız bu renkli diziyi seyretmeyi unutmayın. 18:55’de “Hava Durumu” adlı yayın sizlerle oluyor. Haftalık hava durumunu bu yayından takip edebilirsiniz. 19:00’da “TRT 1 Ana Haber” adlı haber bülteni yayın akışına başlıyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri ve son dakika haberlerini bu akşam bülteninden kapsamlı şekilde inceleyebilirsiniz. 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yepyeni bölümü başlayacak. Tarihi diziyi izleyerek sevdiklerinizle güzel bir akşam yaşayabileceksiniz.

Haberin Devamı

23:45’de “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geliyor. Ardından 01:15’de “Misafirim Var” adlı programın tekrarı sizlerle olacak. 03:00’da “Aslan Ailem” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışındaki yerini alıyor. 05:10’da ise “Misafirim Var” adlı programın tekrarı sevenleri ile buluşacak.