Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 1 Kasım Çarşamba

1 Kasım Çarşamba gününe ait TRT 1 yayın akışı, sabah 07:10’da “İyilik Kulübü” adlı dayanışmayı sağlayan güzel bir program ile güne merhaba diyor. Hayatında zor ve acıklı bir süreç geçirmiş birbirinden masum çocukların o minik hayalleri yine gerçeğe dönüşecek. Akşam kuşağında ise “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizi yayına geliyor. Sürükleyici ve mücadeleci bir bölüm ile akşamınızı hareketlendirebilirsiniz. Kanala dair yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 1 Kasım Çarşamba

Sabah erken saatlerde başlayan “İyilik Kulübü” adlı program farklı dünyaların ve farklı hayatların yüreklerine dokunuş yapıyor. Küçük çocukların o sevimli ve heyecanlı anlarını bu program sayesinde ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. Hemen ardından 07:50’de “Yeşil Deniz” adlı sıcak ve samimi dizi yayın akışında yerini alıyor. Ege hikayesini konu eden aile dizisi ile sabah saatlerinde güzel bir TV keyfi yaşayabilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:10’da “TRT 1’de Bugün” adlı haber bülteni ekranlarınızda olacak. Dünya gündemine dair tüm gelişmeler ayrıntılarıyla birlikte seyircilere aktarılıyor. Türkiye’yi ve dünyayı ilgilendiren en sıcak son dakika haberleriyle merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. 10:20’de sevilen favori dizi “Beni Böyle Sev” adlı dizi yayın akışında oluyor. Orhan Gencebay’ın şarkısı ile yürek burkan aşk dizisi seyredebilirsiniz.

12:50’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı ekranlara giriş yapıyor. Sağlıklı yaşama dair tüm gelişmeler ve çeşitli hastalıklar uzman doktorların katılımıyla ayrıntılı şekilde ele alınıyor. 14:30’de “TRT 1’de Bugün” haber bülteni sıcak gelişmelerle yayına devam ediyor.

Haberin Devamı

14:45’de günümüz evliliklerini irdeleyen ve analiz eden “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı program karşınıza çıkacak. Günümüz evli çiftleri için güzel bir örnek olan program sayesinde güncel yaşamda karşılaşılabilme olasılığı yüksek pek çok sahneye tanıklık edebilirsiniz. Ardından 16:35’de “TRT 1’de Bugün” haber bülteni ile dünya üzerindeki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

16:45’de “Hakkını Helal Et” adlı program ekranlara gelecek. 18:55’de “Hava Durumu” ile yayın devam edecek. 19:00’da ise “Ana Haber” yayın akışına başlangıcı yapıyor. 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizi akşam kuşağını başlatıyor. Birbirinden çekişmeli ve mücadeleci sahnelerle zenginleştirilen tarihi dizi ile sürükleyici akşama hazır olun. 23:30’da “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçiyor. İlerleyen saatlerde ise dizilerin tekrar bölümleri dikkatleri çekecek. 01:00’da “Leyla ile Mecnun” dizisinin; 02:35’de “Yeşil Deniz” adlı dizinin tekrar bölümünü ekranlarınız karşısında seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

04:25’de “TRT 1’de Bugün” haber bülteni özet gelişmeleri ve en sıcak haberleri ile yayında yerini alıyor. Hemen ardından saat 04:35’de “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı evlilik programı tekrar bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.