Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 09 Mayıs Çarşamba

09 Mayıs Çarşamba gününe ait olan TRT 1 yayın akışı, sabah 06:25’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detaylı şekilde bu bültenden seyrederek öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken pek çok tarihi kesite tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 09 Mayıs Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak “1’de Bugün” adlı haber bülteni karşınızda olacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri bu bültenden izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Ardından 06:35’de “Hangimiz Sevmedik” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ekranların sevilen dizisini izlerken mükemmel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. 09:15’de “Pelin Çift ile İyi Fikir” adlı sabah programı ekranlar karşısında yer alacak. Sabahınıza neşe katan programdan sağlık, beslenme, spor ve egzersiz gibi daha pek çok alanda detaylı bilgiler edinebileceksiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:30’da “Misafirim Var” adlı program yayın akışına başlıyor. Kapı kapı dolaşarak yayınlanan programı izlerken keyif dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. 13:25’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı program yayın akışında bulunuyor. Sağlıklı yaşama dair püf noktaların sunulduğu yayından pek çok konuda bilgiler edinebileceksiniz. 14:55’de “Evlilik Okulu” adlı program sizlerle olacak. Günümüz evliliklerine ışık tutan programı hafta içi her gün TRT 1 ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:55’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ekranlar karşısına dahil olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detaylı şekilde bu bültenden analiz edebilirsiniz. Sağlık, yaşam, ekonomi, politika ve siyaset gibi tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri bir arada görebilirsiniz. 17:05’de “Kalk Gidelim” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Fenomen dizinin yeni bölümlerini izleyemiyorsanız hafta içi her gün aynı saatte tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz. 18:55’de “Hava Durumu” karşınıza çıkacak. Hemen ardından 19:00’da “TRT 1 Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışına geçiyor. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu bültende görebileceksiniz. 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına başlıyor. Tarihi kesitler sunan dizi ile mükemmel bir çarşamba akşamına şimdiden hazırlıklı olun.

23:45’de “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı program sizlerle oluyor. Gündem gelişmeleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek için bu yayınlanan programı seyretmeyi unutmayın. 01:00’da “Misafirim Var” adlı programın tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. 02:40’da “Kalk Gidelim” adlı dizinin, 05:10’da ise “Misafirim Var” adlı programın tekrarı yayında bulunuyor

Haberin Devamı